Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Akbaba'yı bizim topçumuz gözüyle bir izleyeyim dedim. Kötüydü bayağı, çok isteksizdi.

AHAHAAHAHahahahahahhahahasuihdaisuhduiashdhas

Kodugum ezikleri

Umarim biz hic bu video islerine girmeyiz fbjk rezil oluyor iki senedir

Bakalim biz kimleri alacagiz. Gerci baskana gore bu takim süper ama hoca öyle demiyor.

Badou Ndiaye, Emre Akbaba ve Jason Denayer takımları tarafından bu hafta oynanacak olan maç kadrolarına alınmadı.

Bu Lille'e giden Zeki izledigim kadariyla tempolu ve agresif bir bek, Turk bekleri genelde orta vermeyi beceremiyorlar ama Zeki adrese teslim ortalar veriyor, hucuma cikmayi da seviyor, 3 buyukler niye almadi acaba

Ilk macinda guzel assist yapti, umarim boyle devam eder ve Milli takim icin faydali olur, Gokhan Gonul belirli bir yasa geldi, Sener haric saglam bir sag bekimiz yok, o da su an Isla'nin yedegi

slimani malı ben senden kaslıyım öyle poz vermem.
ayrıca tam bir ZALIM videosu olmuş.

Beyler son 3-4 gündür foruma giremiyor, haberleri takip edemiyorum. Döviz kurlarından haberim var ama transferden çok uzak kaldım. Bir özet geçer misiniz?

Beyler son 3-4 gündür foruma giremiyor, haberleri takip edemiyorum. Döviz kurlarından haberim var ama transferden çok uzak kaldım. Bir özet geçer misiniz?

akbaba için M.C. "başkanlarıyla konuştuk, teklifimizin iki katını istiyorlardı, orta noktada buluşursak yapabiliriz"
denayeri torino istiyormuş(dimazio)
ndiaye maç kadrosuna alınmamış
marlon konusunda seçenek ya italya ya türkiye'imiş
a.silva sevilla'ya gitti
tolgayı stutgart isiyormuş güya(t.korkut)
son olarak belhandanın ta....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt