Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar aldigin kadar satmalisin sadece bizim icinmi gecerli yoksa fenev icindemi? Cunku adamlar suana kadar 10m euro harcadi transfere. Slimani bedava kiraladigini dusunmuyorum, 2 sezon once 35m euroya transfer ettiler.

Birde Tolgadan bonservis kazanacagimizi dusunmuyorum

Denayerin manitasi falan var heralde burda ?

Arkadaslar aldigin kadar satmalisin sadece bizim icinmi gecerli yoksa fenev icindemi? Cunku adamlar suana kadar 10m euro harcadi transfere. Slimani bedava kiraladigini dusunmuyorum, 2 sezon once 35m euroya transfer ettiler.

Onlar için geçerli ve onların FFP'deki 3 seneleri yani senelik zarar da bu sene hiç zarar etmemeleri gerekiyor bizim -20 m euro hakkımız var onların bu şansı da yok :D

onlarda da var. fernandaoyu 3.5 milyona sattılar onu çıkarsak bile hala en az 4-5 milyon açıkları vardır

Onlar için geçerli ve onların FFP'deki 3 seneleri yani senelik zarar da bu sene hiç zarar etmemeleri gerekiyor bizim -20 m euro hakkımız var onların bu şansı da yok :D

Peki bunlarda onca adam var, ustune baya oyuncu aldilar ve tek fernandoyu sattilar. Ellerinde satilacak oyuncuda yok. Ama medya da oyle bir algi varki sadece bizde bu oyuncu al sat isi var.

Abdürrahim Albayrak: "Bu Amerika'da bir adam var ya, Allah kahretsin. O bizi mahvetti. Trump'tan bahsediyorum. Doları fırlattı. Bizi mahvetti." Aslan News on Twitter

Albayrakın ses tonuyla okuyunca gece gece iyi güldüm valla :)

Peki bunlarda onca adam var, ustune baya oyuncu aldilar ve tek fernandoyu sattilar. Ellerinde satilacak oyuncuda yok. Ama medya da oyle bir algi varki sadece bizde bu oyuncu al sat isi var.
FFP'nin kulüplerle yaptığı antlaşmalar da kuralları tam bilmediğimiz için belki de kiralık oyuncular konusunda FFP'nin belli bir yumuşatması olabilir çünkü bonservis parası verilmiyor tabi burada gene kulüpten para çıkıyor ama tamamen karışık bir konu kimse tam olarak doğrusunu bilmiyor. Bizim yaptığımız antlaşmayı da tam olarak bilmiyoruz aldığın kadar sat diyor ama ne kadar zarar edersek sıkıntı olmayacak detayları bir bilsek zaten sorun olmayacak bir maddesi bile bir çok şekilde yorumlanabiliyor ki olayı daha da karmaşık hale getiriyor :D

FFP'nin kulüplerle yaptığı antlaşmalar da kuralları tam bilmediğimiz için belki de kiralık oyuncular konusunda FFP'nin belli bir yumuşatması olabilir çünkü bonservis parası verilmiyor tabi burada gene kulüpten para çıkıyor ama tamamen karışık bir konu kimse tam olarak doğrusunu bilmiyor. Bizim yaptığımız antlaşmayı da tam olarak bilmiyoruz aldığın kadar sat diyor ama ne kadar zarar edersek sıkıntı olmayacak detayları bir bilsek zaten sorun olmayacak bir maddesi bile bir çok şekilde yorumlanabiliyor ki olayı daha da karmaşık hale getiriyor :D
fener zaten cezayı yiyeceğiz diye saldı bence. geçen koç da ceza ihtimalimiz yüksek demişti

başaksehir feneri 2 maçta da yensin bu sene,başaksehirin icabına ise biz bakarız

Baris aliciyi birde kapanan takimlara karsi izleyelim bakalim :) acik alan buldumu tabi etkili olur adamin olayi bu

Fb 4 senedir kupa alamıyor battı balık mevlam kayıra diye para harcamak zorunda taraftarında sabrı kalmadı borçları 621 di şimdi ne kadar oldu bilinmez daha da artar

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

barış ne yaptı bu kadar yine?bizde yunus,ali yavuz,metehan,fırat güllü,recep vs bi dolu genc var.barışı alıp ne yapacaktık?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt