Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kim bu herif

hem Gsli hem alanyali hem akpli hem cavusoglu hayrani

karisik bir kisilige benziyor

kim bu herif

hem Gsli hem alanyali hem akpli hem cavusoglu hayrani

karisik bir kisilige benziyor

4.2 demis. Yani bu yönetim o parayi veriyorsa ? Neden kafa aciyorlar kad aydir acaba. Bence haber yalan emre gelir belki ama kimi sattik ki

Fenerbahce macini izlerken ara ara Lille macini takip ettim, Zeki'yi baya begendim, genelde genc yerli oyunculari kolay kolay begenmem potansiyel gormedigim icin ama Zeki'de bir isik gordum, Turkiye ikinci liginden avrupa'nin 5 buyuk liginden birine gidip de ilk macinda guzel oyun + assist yapmak kolay degil, muthis oynadi, agresif, hizli, hucumu cikmayi seviyor, bir Turk bek oyuncusuna gore muthis paslar ve ortalar veriyor, ayagi da baya saglam, Malcuit'i Napoli'ye sattiktan sonra sag bek alacaklardir ama Zeki kolay kolay formayi vermez, son dakikalarda yoruldu diye oyundan alindi hocasi tebrik etti, umarim boyle devam eder ve bir kac yil sonra ayni Caglar gibi daha iyi takima gider, potansiyel var

Ulkede bek ve merkez orta sahalar cikmiyor, son 10 yilda sag bek olarak Gokhan Gonul ve Sener cikti, biri yaslandi, digeri ise Isla'nin yedegi

Sol bekte henuz biri yok, hep ayni isimler: Hasan Ali, Caner, Ismail

19 gün kaldı artık.vakit daralınca gelişmeler çabuk olur.heycanlı böyle de

Yalniz Abdurrahim Albayrak video izliyoruz falan dedi. Denayer ndiaye icin değildir heralde bence baska adamlar gelecek sanki denayer ndiaye isi olmuyor gibi ama bakalim.

bursaspor aytaç gibi bi malı neden oynatır ki?yusuf erdoğan savunmaya hiç yardım etmiyo.furkan ve şu portekizden gelen oyuncu fena değil.bunun dışında iyi pozisyon yakalasalar da yetersizler

Şu reha kapsali ne cins herif ya. Başka adammi yok mac yorumlayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt