- 1 Şubat 2009
- 25.252
- 25.517
- 3.468
Ya arkadaş ne transferi, bu euro kuruyla ki daha da artacak, eldeki oyuncuların maaşlarını ödeyebilsinler kafi bana.
Alnitak Alnilam Mintaka
Alnitak Alnilam Mintaka
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yeni forvetimiz kim olacak
Sağ Bek:Fenerbahce macini izlerken ara ara Lille macini takip ettim, Zeki'yi baya begendim, genelde genc yerli oyunculari kolay kolay begenmem potansiyel gormedigim icin ama Zeki'de bir isik gordum, Turkiye ikinci liginden avrupa'nin 5 buyuk liginden birine gidip de ilk macinda guzel oyun + assist yapmak kolay degil, muthis oynadi, agresif, hizli, hucumu cikmayi seviyor, bir Turk bek oyuncusuna gore muthis paslar ve ortalar veriyor, ayagi da baya saglam, Malcuit'i Napoli'ye sattiktan sonra sag bek alacaklardir ama Zeki kolay kolay formayi vermez, son dakikalarda yoruldu diye oyundan alindi hocasi tebrik etti, umarim boyle devam eder ve bir kac yil sonra ayni Caglar gibi daha iyi takima gider, potansiyel var
Ulkede bek ve merkez orta sahalar cikmiyor, son 10 yilda sag bek olarak Gokhan Gonul ve Sener cikti, biri yaslandi, digeri ise Isla'nin yedegi
Sol bekte henuz biri yok, hep ayni isimler: Hasan Ali, Caner, Ismail
dyzuba gelyomuş diyolar.Galiba Gomis'i affedecek hoca, kazanacagiz vs. dedi baskan da zam talebini yalanladi buna hazirlaniyoruz gibi
Hocanin kafasindaki 11:
Muslera
Mariano Maicon Denayer Nagatomo
Ndiaye Donk Akbaba
Rodrigues ??? Onyekuru
gibi bir seydir diye dusunuyorum. Duruma gore ??? ya Gomis olur ya da Onyekuru tarzi surpriz bir kiralik transfer.
dyzuba gelyomuş diyolar.
olursa iyi transfer ali yavuz da ayı gibidir güçlüdür yaniImkansiz Rusya'da yabanci siniri var Rus topcu lazim, ayrica Zenit hayatta kiralamaz satar ve Dunya Kupasi'ndan sonra en az 10m gibi bir paraya satar
Hicbir mantigi yok yani
Biz Ali Yavuz GOL'u kazanmaya bakalim
Sağ Bek:
Zeki Çelik
Şener Özbayraklı
Stoper:
Çağlar Söyüncü
Ömer Toprak
Kaan Ayhan
Serdar Aziz
Sol Bek:
Hasan Ali Kaldırım
Ömer Bayram
Sağ ve sol bek sıkıntısı çok bariz belli. Kaan'ı sağ bek yazsak 4.stoper kim olacak? Öyle biri şuan yok gibi net olarak. Sol bek zaten rezalet. Yusuf Acer belki bir işe yarar Altınordu'da ama Süper Lig'de oynamışlığı yok.
HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
olursa iyi transfer ali yavuz da ayı gibidir güçlüdür yani
ben kimseye benzetemedim henüz.çok manyak şutlar atıyo keretaTam aradigimiz tipte santrafor. Nadir bulunan komple forvetlerden. Ben ne yalan soyleyeyim Carlos Tevez'e benzetiyorum bayagi.
Stoperler yeterli bence: Omer Toprak, Caglar Soyuncu, Serdar Aziz, Kaan AyhanSağ Bek:
Zeki Çelik
Şener Özbayraklı
Stoper:
Çağlar Söyüncü
Ömer Toprak
Kaan Ayhan
Serdar Aziz
Sol Bek:
Hasan Ali Kaldırım
Ömer Bayram
Sağ ve sol bek sıkıntısı çok bariz belli. Kaan'ı sağ bek yazsak 4.stoper kim olacak? Öyle biri şuan yok gibi net olarak. Sol bek zaten rezalet. Yusuf Acer belki bir işe yarar Altınordu'da ama Süper Lig'de oynamışlığı yok.
HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi