Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya arkadaş ne transferi, bu euro kuruyla ki daha da artacak, eldeki oyuncuların maaşlarını ödeyebilsinler kafi bana.

Alnitak Alnilam Mintaka

Baris Alici'yi begenen ya 5 mac izlememistir ya da belirli onyargilar tarafindan yonlendiriliyordur

Tavani, bakin olacagi sey demiyorum tavani yani tas catlasa gelecegi nokta diyorum, Guray Vural seviyesidir

Genc bir futbolcu da degil, meziyetleri abartildigi kadar da degil. Iyi sutu var, caliskan ve atletik. Pas oyununda sifir, orta acamiyor, adam eksiltemiyor.

yeni forvetimiz kim olacak

Galiba Gomis'i affedecek hoca, kazanacagiz vs. dedi baskan da zam talebini yalanladi buna hazirlaniyoruz gibi

Hocanin kafasindaki 11:

Muslera
Mariano Maicon Denayer Nagatomo
Ndiaye Donk Akbaba
Rodrigues ??? Onyekuru

gibi bir seydir diye dusunuyorum. Duruma gore ??? ya Gomis olur ya da Onyekuru tarzi surpriz bir kiralik transfer.

Fenerbahce macini izlerken ara ara Lille macini takip ettim, Zeki'yi baya begendim, genelde genc yerli oyunculari kolay kolay begenmem potansiyel gormedigim icin ama Zeki'de bir isik gordum, Turkiye ikinci liginden avrupa'nin 5 buyuk liginden birine gidip de ilk macinda guzel oyun + assist yapmak kolay degil, muthis oynadi, agresif, hizli, hucumu cikmayi seviyor, bir Turk bek oyuncusuna gore muthis paslar ve ortalar veriyor, ayagi da baya saglam, Malcuit'i Napoli'ye sattiktan sonra sag bek alacaklardir ama Zeki kolay kolay formayi vermez, son dakikalarda yoruldu diye oyundan alindi hocasi tebrik etti, umarim boyle devam eder ve bir kac yil sonra ayni Caglar gibi daha iyi takima gider, potansiyel var

Ulkede bek ve merkez orta sahalar cikmiyor, son 10 yilda sag bek olarak Gokhan Gonul ve Sener cikti, biri yaslandi, digeri ise Isla'nin yedegi

Sol bekte henuz biri yok, hep ayni isimler: Hasan Ali, Caner, Ismail
Sağ Bek:
Zeki Çelik
Şener Özbayraklı

Stoper:
Çağlar Söyüncü
Ömer Toprak
Kaan Ayhan
Serdar Aziz

Sol Bek:
Hasan Ali Kaldırım
Ömer Bayram

Sağ ve sol bek sıkıntısı çok bariz belli. Kaan'ı sağ bek yazsak 4.stoper kim olacak? Öyle biri şuan yok gibi net olarak. Sol bek zaten rezalet. Yusuf Acer belki bir işe yarar Altınordu'da ama Süper Lig'de oynamışlığı yok.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Foruma davet edip en büyük GSli unvani verme zamani geldi

Sabaha kadar oyuncu izliyoruz dediğine göre Denayer ve Ndiayeyi unutun. Akbaba dışında herhalde stoper kiralayacaklar ona bakıyorlardır. Eren 2 tane salladı, Gomisi de oynatırım diyorsa hoca forvetten vazgeçmiş bile olabilir ilginç şekilde..

lan rus siteleri dyzuba bitti mi dedi,istanbula gelyomuş falan dogru mu

Galiba Gomis'i affedecek hoca, kazanacagiz vs. dedi baskan da zam talebini yalanladi buna hazirlaniyoruz gibi

Hocanin kafasindaki 11:

Muslera
Mariano Maicon Denayer Nagatomo
Ndiaye Donk Akbaba
Rodrigues ??? Onyekuru

gibi bir seydir diye dusunuyorum. Duruma gore ??? ya Gomis olur ya da Onyekuru tarzi surpriz bir kiralik transfer.
dyzuba gelyomuş diyolar.

Imkansiz Rusya'da yabanci siniri var Rus topcu lazim, ayrica Zenit hayatta kiralamaz satar ve Dunya Kupasi'ndan sonra en az 10m gibi bir paraya satar

Hicbir mantigi yok yani

Biz Ali Yavuz GOL'u kazanmaya bakalim
olursa iyi transfer ali yavuz da ayı gibidir güçlüdür yani

Kadıköy'de Tolga'ya gelen top Emre Akbaba'ya gelse Volkan'ı da içeri sokardı :D

Sağ Bek:
Zeki Çelik
Şener Özbayraklı

Stoper:
Çağlar Söyüncü
Ömer Toprak
Kaan Ayhan
Serdar Aziz

Sol Bek:
Hasan Ali Kaldırım
Ömer Bayram

Sağ ve sol bek sıkıntısı çok bariz belli. Kaan'ı sağ bek yazsak 4.stoper kim olacak? Öyle biri şuan yok gibi net olarak. Sol bek zaten rezalet. Yusuf Acer belki bir işe yarar Altınordu'da ama Süper Lig'de oynamışlığı yok.

images (26).webp

Bu yazdiginiz yazidan utanmalisiniz sayin yonetici. HAK 4 oyuncuya bedeldir

ferdi kadıoglu u21de oynuyomuş fenerde,deneme süreci tabi.çocuk ben nereye düştüm diyodur.barış açık alanda daha etkili bu arada.karşısında aytaç gibi malları bulursa bire bir çalım yetenegini konusturur.ama forvet oynamalı.kanatta olmaz.

Sağ Bek:
Zeki Çelik
Şener Özbayraklı

Stoper:
Çağlar Söyüncü
Ömer Toprak
Kaan Ayhan
Serdar Aziz

Sol Bek:
Hasan Ali Kaldırım
Ömer Bayram

Stoperler yeterli bence: Omer Toprak, Caglar Soyuncu, Serdar Aziz, Kaan Ayhan

Asil sorun orta sahada, Okay'in yaninda oynayabilecek bir 8 numaramiz yok, Nuri birakti, Topal 6 numara, Selcuk bitik, Oguzhan hala ayni Oguzhan, Tolgay 8 oynayamaz, Tolga yetersiz

80 milyonluk ulkede 8 numara ve sol bek cikmiyor

8 numara olarak Schalke'ye transfer olan Suat Serdar var, hala Milli Takim secimini yapmadi, hic izlemedim forumda izleyen oldu mu? Nasil bir oyuncu?

Şu Tolga Ciğerçi şerefsizi ile kör gözü satsalar da kasaya 3-5 bişey girse. Akbaba'yı aldıktan sonra kasada 2 civarı bir şey kalırsa rahat 2 adam kiralanır diye düşünüyorum. Asıl yabancılardan birini satsak bu iş zaten kökten çözülecek ama zor.

Ben bugun u19 macinin ilk yarisini seyrettim. Ali yavuz mutlu mustafa kapi mirza ve Süleymani begendim. Ozellikle mutlu fizik olarak da fena degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt