Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.525
- 73.501
- 5.188
Mutlu hafif uzun saçlı uzun boylu aslan değil mi sergen?Mutlu direkt a takıma çıkar abi.ayaginin içiyle dışıyla manyak paslar veriyo tek topla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mutlu hafif uzun saçlı uzun boylu aslan değil mi sergen?Mutlu direkt a takıma çıkar abi.ayaginin içiyle dışıyla manyak paslar veriyo tek topla
Ankaragücü macında birkez daha gördüm ki donk un yanına bi orta saha transferi şart.Fernando şuanki form durumu ile yetersiz donk ondan iyi görüntü veriyor.Eğer kiralıyabilirsek büyük takımların elde kalmış adamlarından bir santrafor ve bir stoper tadından yenmez.Ama olmazsa olmazımız orta saha olmalı.Görünen o ki belhanda feghouli rodriques e elle tutulur bir teklif gelmiyecek.1 sene daha yüksek performans ile parlatıp seneye satmalıyız.Bu dolar euro kurunda takımda 1 2 futbolcu dışında kimseye 2.5 milyonun üstünde maaşlar vermemeliyiz.
Sergen mest olmuş. Babaları bile Sergi kadar umutlu değildir bu çocuklardan. Ama ben aralarında saydığı adamlardan Mustafa Kapı’nın doğru hamle ile farklı bir konuma geleceğini düşünüyorum. Diğerleri gider gelir.
evet,herkesi ezdi oyunuyla,kendi takım arkadaşlarını bile ezdi.döne döne çalım atıp pas veriyo ayagının içi ve dışıyla.ali yavuzun 5 asisti yendiMutlu hafif uzun saçlı uzun boylu aslan değil mi sergen?
sporting dün kiraladi o arkadasi ama o da üst düzey bi eleman degil vasat italyanlardan
gece 12 de görüşürüz iyi akşamlar
cümledeki bana göre tek mantıklı şey.Emre Akbaba, Galatasaray’a gitmek için hocası Mesut Bakkal’ı devreye soktu. Bakkal, oyuncudan verim alamayacağını yönetime iletti ve satılmasını istedi. Galatasaray’ın teklifi 3 milyon Euro. [bipspor]
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
1 senelik sözleşmesi kalmış3 milyon ödemek aptallik
Adamların as forveti hala Zaza.Valencia Batshuayi ve Gamiero'yu aldı....Zaza'yı kiralasak keşke
vasat değil ama o paralar verilmez.1 senelik sözleşmesi kalmış
Küçük takımın vasat oyuncusuna, 23 milyon lira ödemek çok büyük enayilik.
Birde buna bel bağlayarak sampiyonlar şampiyonlar ligi için oyuncu transfer etmiyoruz.
Yarın o birgün 2.lig takımındaki oyuncularda kendini bize itelemek için bu tür haberler yaptırıp transfer olma derdine düşecekler.