Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sundayi satmak nedir lan? Sapikmisiniz
musap sunday alimi yetenekli ama altyapıdaki kanatların gerisinde bi futbolcuydu.gitmesinde sorun yok.heleki dün mirza cihanı gördüm.mutluyu vs sorun değil.dün ankaragücü maçında oyuna giren sağbek halil ibrahim kaya bile sağ acıkta ve sol acıkta döktüren bi futbolcu.umrumda değil gerçekten.yeni gelenler bile cok yetenekli

Galatasaray, Manchester City'nin çalışma izni çıkaramadığı için kiralamaya sıcak baktığı Douglas Luiz'in şartlarını sordu. Guardiola, hazırlık kampında 20 yaşındaki Brezilyalı orta sahayla yakından ilgilenmişti. (Ajansspor)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Jason Denayer a refusé des offres de prêt de Leeds et du Celtic. Il veut rejoindre définitivement Galatasaray. City veulent 10M€ et Galatasaray n’offre que 5M€.

[ Daily Mail ]

denayerin bonservisi için 5 milyon veriyomuşuz,onlar 10 istiyomuş.leedsi ve celtici reddetmiş
Bence 500 bin euro bile veremeyiz.

Badou kiralık olarak %90 gelecek. Buna ek olarak bir kiralık forvet ve kiralık stoper alacağız; bunlar da Onyekuru maliyetinde olacaktır. Kimse bonservisiyle adam alacağımızı düşünmesin. Yuto'yu bile zar zor satın alabildik.

Badou kiralık olarak %90 gelecek. Buna ek olarak bir kiralık forvet ve kiralık stoper alacağız; bunlar da Onyekuru maliyetinde olacaktır. Kimse bonservisiyle adam alacağımızı düşünmesin. Yuto'yu bile zar zor satın alabildik.

Carole dışında gönderebileceğimiz kimse yok şuan o yüzden stoper ve orta saha gelirse gelir forvet ancak Gomis giderse gelir

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Emre ile Denayer'e fitim ben, tatmin eder beni şahsen. Ek olarak Ndiaye de gelirse orgazm olurum.

Tolga Ciğerci -2.000.000
Lionel Carole-700.000
Tarık Çamdal-1.600.000
Selçuk İnan-adamsa maaşı o gün ki kurdan alır (7.000.000 TL ediyor sanırım bu gün ki karşılığı 900.000 Euro)

Emre Akbaba-1.000.000 Euro (TL Karş)
Badou Ndiaye-2.500.000 Euro
Jason Denayer-1.250.000 Euro

Hem sportif hem başarı için bu dönüşüm şart.

Şu ekonomik şartlarda 3 milyon euro dahi olsa alınmamalı Emre Akbaba. Kaldı ki çok acil ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum. Ndiaye tarzı bir isim çok daha elzem. Kiralık Ndiaye ve kiralık stoper alıp kapatalım. Forvet de olsa iyi olurdu ama Eren-Gomis-Sinan-Muğdat-Onyekuru'yu kullanarak idare edebiliriz. Emre de çok istiyorsa seneye gelir bedavaya.

bakalim transferleri ilk önce biz mi yapacagiz real madrid mi yapacak :geek: ayni mevkilere topcu ariyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt