Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denayer & Douglas Luiz paketi yapalim en mantiklisi ve en ucuz yontem bu olur.

bir iki maçını izledim ama özellikle onu takip etmedim. Hazırlık maçında da denk gelmiştim. Çok gözüme batmadı ama potansiyeli çok yüksek diye belirtiliyor.

Gerek yok,Opsiyonlu 1.5-2 milyona bırakacaklarsa eyvallahda çok üst düzey oynamamış bir oyuncuyu direk 8 olarak alıp gelmek hata olur

Douglas Luiz 2017'de 12M City'e gitti, bizde cosar diye dusunuyorum

Gerek yok,Opsiyonlu 1.5-2 milyona bırakacaklarsa eyvallahda çok üst düzey oynamamış bir oyuncuyu direk 8 olarak alıp gelmek hata olur
büyük takımı yönetecek kadar iyi olmasa da orta sahada mükemmel bir bağlantı sağlayabileceğini düşünüyorum. Gelme ihtimali varsa bence böyle bir potansiyeli denemeliyiz.

büyük takımı yönetecek kadar iyi olmasa da orta sahada mükemmel bir bağlantı sağlayabileceğini düşünüyorum. Gelme ihtimali varsa bence böyle bir potansiyeli denemeliyiz.

O mevki hata kabul etmez. Bir sezonda 20 maçı bile bulamamış performansı soru işareti olan biri için girilmez riske. Kontenjan olsaydı yedek olarak gelirdi bir bakardık,ama 11 için düşünülmesi saçma olur

O mevki hata kabul etmez. Bir sezonda 20 maçı bile bulamamış performansı soru işareti olan biri için girilmez riske. Kontenjan olsaydı yedek olarak gelirdi bir bakardık,ama 11 için düşünülmesi saçma olur
renktaşım ben bu tür mali sıkıntılarda genç potansiyelli oyunculara güvenmenin daha doğru olacağını düşünüyorum. Çünkü Ndiaye gibi adamlar 3 milyon'a yakın ücret isteyecektir.

Bafe gidebilir gibi 1 forvet - 1 orta saha - 1 defans alınabilir o zaman belki

OUT
Gomis - 10 M €
Carole - 1.5 M
Tolga - 250 K
Ahmet - 250 K

IN
Denayer - 500 K
Ndiaye - 1.5 M
Emre A - 3 M
Kaliteli Hlas Forvet - 5 M

:ka:

Şu noktada Emre Akbaba ya 1 kuruş bile verilmemesi lazım. Oyuncu zaten 6 ay sonra boşa çıkıyor . Hiç gerek yok.

Buradan yönetime seslenmek istiyorum. Arkadaş hiçmi izleme komiteniz yok sizin afrikadan çok ucuz maliyetli oyuncular. Osmanlı Ndiaye yi komik rakamlara getirdi. Verim alabileceğimiz Maliyetsiz oyuncular getirin ismi önemli değil inanın bu taraftar öpüp baş üstüne koyar.

Şu noktada Emre Akbaba ya 1 kuruş bile verilmemesi lazım. Oyuncu zaten 6 ay sonra boşa çıkıyor . Hiç gerek yok.

Buradan yönetime seslenmek istiyorum. Arkadaş hiçmi izleme komiteniz yok sizin afrikadan çok ucuz maliyetli oyuncular. Osmanlı Ndiaye yi komik rakamlara getirdi. Verim alabileceğimiz Maliyetsiz oyuncular getirin ismi önemli değil inanın bu taraftar öpüp baş üstüne koyar.
Dusuncelerine katiliyorum ama Emre 6 ay sonra degil 1 sene sonra bosa cikiyor. Sonra yanlis anlasilma olmasin.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Douglas Luiz'i bir kac gun once yazmistim, burayi okuyup haber yapiyorlar galiba ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt