Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gomisin satılmasına bir çoğumuz karşı değiliz ama işte esas sıkıntı bu yönetim yerini eli ayağı düzgün bir opsiyon ile doldurabilir mi?

dolar ve euro bu kadar arttı ve kimse çıkıp maaşımız aşırı zamlandı indirime gidelim demiyor neredesin kaptan Selçuk ve diğerleri millet asgari ücretle sizi desteklemeye gelsin siz bir fedakarlık yapmayın sezon sonu sözleşmesi biten oyuncular acaba galatasaraydan gidince aynı paraya bir takım bulabilecekmisiniz türkıyenin bu durumunu gören ve kulubün bulunduğu durumu gören insan çıkar biraz feda der feda

Modeste iyidi yahu Jackson. Martinez tarzı domuz gibi güçlü Köln'de birkaç maç denk gelmişti dedim bu adam büyük takıma gider kesin bı baktım Çin'e böcek yemeye gitmiş

Gomisin satılmasına bir çoğumuz karşı değiliz ama işte esas sıkıntı bu yönetim yerini eli ayağı düzgün bir opsiyon ile doldurabilir mi?

Ben karşıyım. Bu ekonomik sıkıntıda Gomis'ten iyisini hele şu dönemde bulamazsın. Mayıs-Haziran'da olsa olabilirdi ama artık kadrolar belli. Sen geçen yıl lig rekoru kırıp 29 tane atan oyuncunun bırak iyisini ikamesini bile bulamazsın.

Bizim Denayer ve Adambaba gibi Cimbombomun cocuklarina ihtiyacimiz var, gomis gibi paranin cocuklarina degil!
Cimbomun çocuğu olsun olmasına ama emre gibi vasat oyuncu olmasın.
Sonra önüne gelen yerli bende cimbomun çocuğuyum ayağına kulübünde aldığı paranın 3-4 katını isteyerek kendini bize kitleyecek

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

Ben karşıyım. Bu ekonomik sıkıntıda Gomis'ten iyisini hele şu dönemde bulamazsın. Mayıs-Haziran'da olsa olabilirdi ama artık kadrolar belli. Sen geçen yıl lig rekoru kırıp 29 tane atan oyuncunun bırak iyisini ikamesini bile bulamazsın.
Ekonomik ve zaman faktörüne katiliyorum ve ben zam istemesini de o kadar takmiyorum, bu kadar katki verip zam isteyen birini baska andavallar ile ayni kefeye koymam. Üstelik dogru ise sözlü olarak da kendisine dile getirilmis, bosuna kimse ben olsam böyle bir durumu sözlü oldugu icin dile getirmezdim diye hikaye anlatmasin. Ama iste gel gelelim araya bir sogukluk girdi, bu saatten sonra verecegi katki konusunda süphelerim var. Vermeye calissa bile medya bu durumu isitip isitip kullanacak.

Ayrica ben Gomis satilir, yeri iyi bir opsiyon ile doldurulmaz ise görecegim buradakileri.
Eren elinden geleni yapti diyenler, Eren iki üc mac sonra yine civitmaya baslayinca neler diyeceklerini az cok tahmin edebiliyorum.
Bu sezon sampiyon olamaz isek bizi cok vahim durumlar bekliyor, hele ülkede son günlerde gelisen ekonomik durum sonrasi.

Son düzenleme:
Kiralama teklifi ne ya 33 yaşında adama kiralama teklifi dalga mı geçiyorlar.Direk araplara falan satılsın.

Ekonomik ve zaman faktörüne katiliyorum ve ben zam istemesini de o kadar takmiyorum, bu kadar katki verip zam isteyen birini baska andavallar ile ayni kefeye koymam. Üstelik dogru ise sözlü olarak da kendisine dile getirilmis, bosuna kimse ben olsam böyle bir durumu sözlü oldugu icin dile getirmezdim diye hikaye anlatmasin. Ama iste gel gelelim araya bir sogukluk girdi, bu saatten sonra verecegi katki konusunda süphelerim var. Vermeye calissa bile medya bu durumu isitip isitip kullanacak.

Soğukluk çok rahat biter. Sinan geçen senenin ilk yarısında her oyuna girdiğinde ıslıklanıyordu. Şu an yerliler arasında belki de Serdar ile beraber en sevilen isim oldu. Gomis için bu çok daha kolay. Göztepe maçında oynayıp 2 gol atarsa bu işler unutulur bile.

Burada iş yönetim ve Terim'e düşüyor. Gomis'i tamamen motive etmeli.

Zenciler tarihsel ihtirasları gereği parayı çok seviyorlar.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fb stoper icin jeffrey bruma ile ilgileniyormus keza bjk gitti roco diye bi stoper bulup getirdi biz neden dünyada sadece denayer varmıs gibi davranıyoruz anlamıyorum gercekten

her ilgilenilyo haberine gitti muhabbeti çekmeyin.bırakın da bi zahmet teklifler gelsin biz de görelim

Ayrica ben Gomis satilir, yeri iyi bir opsiyon ile doldurulmaz ise görecegim buradakileri.
Eren elinden geleni yapti diyenler, Eren iki üc mac sonra yine civitmaya baslayinca neler diyeceklerini az cok tahmin edebiliyorum.
Bu sezon sampiyon olamaz isek bizi cok vahim durumlar bekliyor, hele ülkede son günlerde gelisen ekonomik durum sonrasi.

Aga adam sözleşme yapmış geçen sene hatta daha 1 yılı bile dolmamış yaptığı sözleşmede.Yaptığı sözleşmenin üstüne tekrar zamlı sözleşme istiyor var mı bunun dünya'da örneği?.Hadi onu geçtik.Sezon başından beri maçlarda kabız gibi zorla oynuyor adam bütün hazırlık maçlarını seyrettim.Senesi dolmamış sözleşmeye zam yapılmadı diye resmen takımı sabote etmek hangi profesyonelliğe sığar?Bu herif eğer bu sezon kalırsa elimizde kalır bir daha alacak adam da bulamayız.

Puhahahaha rezil herifler. :asd::asd::asd::asd:
Dkd5ptCXgAAetm2.jpg:large

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt