Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.080
- 11.235
- 1.588
Gomisin satılmasına bir çoğumuz karşı değiliz ama işte esas sıkıntı bu yönetim yerini eli ayağı düzgün bir opsiyon ile doldurabilir mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gomisin satılmasına bir çoğumuz karşı değiliz ama işte esas sıkıntı bu yönetim yerini eli ayağı düzgün bir opsiyon ile doldurabilir mi?
Cimbomun çocuğu olsun olmasına ama emre gibi vasat oyuncu olmasın.Bizim Denayer ve Adambaba gibi Cimbombomun cocuklarina ihtiyacimiz var, gomis gibi paranin cocuklarina degil!
Ekonomik ve zaman faktörüne katiliyorum ve ben zam istemesini de o kadar takmiyorum, bu kadar katki verip zam isteyen birini baska andavallar ile ayni kefeye koymam. Üstelik dogru ise sözlü olarak da kendisine dile getirilmis, bosuna kimse ben olsam böyle bir durumu sözlü oldugu icin dile getirmezdim diye hikaye anlatmasin. Ama iste gel gelelim araya bir sogukluk girdi, bu saatten sonra verecegi katki konusunda süphelerim var. Vermeye calissa bile medya bu durumu isitip isitip kullanacak.Ben karşıyım. Bu ekonomik sıkıntıda Gomis'ten iyisini hele şu dönemde bulamazsın. Mayıs-Haziran'da olsa olabilirdi ama artık kadrolar belli. Sen geçen yıl lig rekoru kırıp 29 tane atan oyuncunun bırak iyisini ikamesini bile bulamazsın.
Ekonomik ve zaman faktörüne katiliyorum ve ben zam istemesini de o kadar takmiyorum, bu kadar katki verip zam isteyen birini baska andavallar ile ayni kefeye koymam. Üstelik dogru ise sözlü olarak da kendisine dile getirilmis, bosuna kimse ben olsam böyle bir durumu sözlü oldugu icin dile getirmezdim diye hikaye anlatmasin. Ama iste gel gelelim araya bir sogukluk girdi, bu saatten sonra verecegi katki konusunda süphelerim var. Vermeye calissa bile medya bu durumu isitip isitip kullanacak.
Ekonomik ve zaman faktörüne katiliyorum ve ben zam istemesini de o kadar takmiyorum, bu kadar katki verip zam isteyen birini baska andavallar ile ayni kefeye koymam. Üstelik dogru ise sözlü olarak da kendisine dile getirilmis, bosuna kimse ben olsam böyle bir durumu sözlü oldugu icin dile getirmezdim diye hikaye anlatmasin. Ama iste gel gelelim araya bir sogukluk girdi, bu saatten sonra verecegi katki konusunda süphelerim var. Vermeye calissa bile medya bu durumu isitip isitip kullanacak.
Ayrica ben Gomis satilir, yeri iyi bir opsiyon ile doldurulmaz ise görecegim buradakileri.
Eren elinden geleni yapti diyenler, Eren iki üc mac sonra yine civitmaya baslayinca neler diyeceklerini az cok tahmin edebiliyorum.
Bu sezon sampiyon olamaz isek bizi cok vahim durumlar bekliyor, hele ülkede son günlerde gelisen ekonomik durum sonrasi.