Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.080
- 11.235
- 1.588
Aklima gelen su an somut bir örnek yok ama dünyada bu durumun örnegi olduguna eminim.Aga adam sözleşme yapmış geçen sene hatta daha 1 yılı bile dolmamış yaptığı sözleşmede.Yaptığı sözleşmenin üstüne tekrar zamlı sözleşme istiyor var mı bunun dünya'da örneği?.Hadi onu geçtik.Sezon başından beri maçlarda kabız gibi zorla oynuyor adam bütün hazırlık maçlarını seyrettim.Senesi dolmamış sözleşmeye zam yapılmadı diye resmen takımı sabote etmek hangi profesyonelliğe sığar?Bu herif eğer bu sezon kalırsa elimizde kalır bir daha alacak adam da bulamayız.
Oynadigi oyun ile takimi sabote ettigini düsünüyor isen, bu hazirlik dönemi ve oynadigimiz kupa maci sonrasi bir cok oyuncu icin gecerli.
Ayni zamanda gecen sezonun hazirlik dönemini göz önüne getir, yine Gomis dahil bir cok oyuncu kötü idi.
Gomisin bu sezon kalmasi sart degil, eger imkan var ise gönderilsin, yasi ortada ve bizim ülkede bu durumun isitilip isitilip kullanilacagi da asikar.
Ama iste madem alinti yaptin, bana göre esas önemli olan soruyu sana direk sorayim.
Sence bu saatten sonra, bu yönetim yerini iyi bir opsiyon ile doldurabilir mi?
Bak daha iyi bir opsiyon demiyorum, sadece iyi bir opsiyon diyorum.
Diyelim dolduramadi, bu takim Eren gibi bir fovet ile nereye kadar gidebilir?
Gomis belki bunu yapmamali idi, kupa maci sonrasi tavirlari da kabul edilir cinsten degil.
Ama iste gel gelelim afedersin götümüze giyecek donumuz yok iken ahkam kesmeye calisiyoruz.