Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aga adam sözleşme yapmış geçen sene hatta daha 1 yılı bile dolmamış yaptığı sözleşmede.Yaptığı sözleşmenin üstüne tekrar zamlı sözleşme istiyor var mı bunun dünya'da örneği?.Hadi onu geçtik.Sezon başından beri maçlarda kabız gibi zorla oynuyor adam bütün hazırlık maçlarını seyrettim.Senesi dolmamış sözleşmeye zam yapılmadı diye resmen takımı sabote etmek hangi profesyonelliğe sığar?Bu herif eğer bu sezon kalırsa elimizde kalır bir daha alacak adam da bulamayız.
Aklima gelen su an somut bir örnek yok ama dünyada bu durumun örnegi olduguna eminim.
Oynadigi oyun ile takimi sabote ettigini düsünüyor isen, bu hazirlik dönemi ve oynadigimiz kupa maci sonrasi bir cok oyuncu icin gecerli.
Ayni zamanda gecen sezonun hazirlik dönemini göz önüne getir, yine Gomis dahil bir cok oyuncu kötü idi.
Gomisin bu sezon kalmasi sart degil, eger imkan var ise gönderilsin, yasi ortada ve bizim ülkede bu durumun isitilip isitilip kullanilacagi da asikar.

Ama iste madem alinti yaptin, bana göre esas önemli olan soruyu sana direk sorayim.
Sence bu saatten sonra, bu yönetim yerini iyi bir opsiyon ile doldurabilir mi?
Bak daha iyi bir opsiyon demiyorum, sadece iyi bir opsiyon diyorum.
Diyelim dolduramadi, bu takim Eren gibi bir fovet ile nereye kadar gidebilir?

Gomis belki bunu yapmamali idi, kupa maci sonrasi tavirlari da kabul edilir cinsten degil.
Ama iste gel gelelim afedersin götümüze giyecek donumuz yok iken ahkam kesmeye calisiyoruz.

gibi bir santrafor ekibimize dahil edilmeli.

Kadrolar son durum

Muslera
Mariano
Maicon
Serdar
Nagatomo
Donk
Fernando
Feghouli
Belhanda
Rodrigues
Gomis

Yedek: İsmail-Linnes-Ahmet-Ozan-Carole-Selçuk-Onyekuru-Yunus-Sinan-Eren

Volkan
İsla
Skrtel
Roman
Hasan
Topal
Souza
Barış
Giuliano
Ayew
Slimani

Yedek: Berke-Şener-İsmail-Valbuena-Alper-Ekici-Dirar-Ozan-Aatif-Soldado

Tolga
Adriano
Pepe
Vida
Caner
Medel
Tolgay
Oğuzhan
Quaresma
Babel
Larin

Yedek: Utku-Gökhan-Necip-Atiba-Dorukhan-Lens-Töre-Negredo-Pektemek-Umut

Babacan
Caicara
Da Costa
Epureanu
Clichy
Emre
G.İnler
Visca
Elia(Arda)
Jojic (Mossoro)
Adebayor

Yedek: Günok-Uğur-Alparslan-Chedjou-Soner-Mossoro-Mahmut-Arda-Napoleoni-Bajic-Mevlüt

@Alpay Asma celili unutmuşsun ama şu an celil kadrolara alınıyo,ozan değil.böyle giderse de celil mecbur ilk 11 başlayacak

Aklima gelen su an somut bir örnek yok ama dünyada bu durumun örnegi olduguna eminim.
Oynadigi oyun ile takimi sabote ettigini düsünüyor isen, bu hazirlik dönemi ve oynadigimiz kupa maci sonrasi bir cok oyuncu icin gecerli.
Ayni zamanda gecen sezonun hazirlik dönemini göz önüne getir, yine Gomis dahil bir cok oyuncu kötü idi.
Gomisin bu sezon kalmasi sart degil, eger imkan var ise gönderilsin, yasi ortada ve bizim ülkede bu durumun isitilip isitilip kullanilacagi da asikar.

Ama iste madem alinti yaptin, bana göre esas önemli olan soruyu sana direk sorayim.
Sence bu saatten sonra, bu yönetim yerini iyi bir opsiyon ile doldurabilir mi?
Bak daha iyi bir opsiyon demiyorum, sadece iyi bir opsiyon diyorum.
Diyelim dolduramadi, bu takim Eren gibi bir fovet ile nereye kadar gidebilir?

Gomis belki bunu yapmamali idi, kupa maci sonrasi tavirlari da kabul edilir cinsten degil.
Ama iste gel gelelim afedersin götümüze giyecek donumuz yok iken ahkam kesmeye calisiyoruz.

Kötü oynayabilir ona bir şey diyemem.Ama bu herifte isteksizlikte var hareketlerinden belli oluyor.Kendini sürekli para olaylarıyla ortaya atması diğer futbolcularıda gazlıyor.İki gün sonra ''Hakkı'' olarak garry de zam istemeye başlar nagatomoda linnesde önünü alamayız.
Yönetim dolduramaz yerini ama satılmazsada geçen sezonki performansını vermez.En fazla 10 gol atar.Satıştan gelecek bonservisle artık ne çıkarsa bahtımıza diyerek son dakika transferi yapılır.

Kötü oynayabilir ona bir şey diyemem.Ama bu herifte isteksizlikte var hareketlerinden belli oluyor.Kendini sürekli para olaylarıyla ortaya atması diğer futbolcularıda gazlıyor.İki gün sonra ''Hakkı'' olarak garry de zam istemeye başlar nagatomoda linnesde önünü alamayız.
Yönetim dolduramaz yerini ama satılmazsada geçen sezonki performansını vermez.En fazla 10 gol atar.Satıştan gelecek bonservisle artık ne çıkarsa bahtımıza diyerek son dakika transferi yapılır.
Eger konu isteksizlik ise Feghouli, bunun yaninda hal ve hareketler ise Belhanda, bunlari da mesela bu kriterler üzerinden sabote ediyorlar kervanina katabiliriz.
Bildigim kadari ile örnek verdigin Rodriguez zaten bir dönem zam istemisti.

Kim hak ettigini düsünüyor ise zam isteyebilir, taraftar da kimin hak edip etmedigine kendi düsüncesi ekseninde reaksiyon verir.
Yahu siz hak ettiginizi düsündügünüz zaman zam falan istemiyor musunuz?
Beni Gomis özelinde su an tek rahatsiz eden konu kupa maci sonrasi ortaya koydugu tutum.

Olur ise satistan gelecek bonsevis ile artik ne cikarsa bahtimiza transferi mi?
Yapmayin Allah askina, bu takimin ne cikarsa bahtimiza düsüncesi ile harcayacak parasi yok.
Biz gercekten su an götümüze giyecek don olmadan hareket etmeye kalkiyoruz, üstelik bugüne kadar sadece sorunlardan bahsedip daha bu sorunlara karsi dogru düzgün bir cözüm sunamayan yönetim var iken basimizda.

Benim hic bir endisem yok, Gomisin yaptiklarina karsi Fatih Terim gerekli pozisyonu alacaktir, ki almaya da basladi.
Ben bu konuda ne Gomise ne de yönetime güveniyorum, tek güvencem Fatih Terim.
Fatih hoca bu kulüpte neleri idare etti, bunu da elbet idare edecektir.
Gitmesi gerektigini düsünüyor ise yollamak icin elinden geleni yapacaktir, yollamayamaz ise de gerekeni yapacaktir.
Su an elimizde olan malzeme bu, daha iyisini alacak para da olmadigina göre ahkam kesmekten baska bir sey degil yapilan.
Satabiliyorlar ise sadece Gomisi degil, kol gibi sözlesmeleri olanlarin hepsini satsinlar, yerlerine daha iyisi olmasina da gerek yok, potansiyeli olan oyuncular alsinlar bana yeter.

Ama iste gel gör ki agustos ortasi gelmis, bu saatten sonra yapacagin tek yanlis bütün sezonu getirir sonra hep birlikte sampiyonluk gitti, en baba Euro gelir kaynagi CL gitti diye agitlar yakariz.
UEFA da gel bakalim buraya zarar kriterini tutturdun mu bir bakalim der, sonra kol gibi gecirir.

Hainden kurtuluyoruz galiba nihayet

Belhanda bizi birakip hicbir yere gitmez gibi. Musluman olmayan ulkeye gidecegini hic sanmiyorum.

Feghouli’ye talip bulmamiz simdilik imkansiz bu sene iyi oynarsa seneye opsiyonuyla satariz.

Dkeev8TXoAA472z.png

:hat:

Hainden kurtuluyoruz galiba nihayet

Belhanda bizi birakip hicbir yere gitmez gibi. Musluman olmayan ulkeye gidecegini hic sanmiyorum.

Feghouli’ye talip bulmamiz simdilik imkansiz bu sene iyi oynarsa seneye opsiyonuyla satariz.
Gomis'e gösterilen tavır hiç hoş değil.
Adama resmen Tarık Çamdal gibi davranılıyor.

Öyle böyle Golleri ile Şampiyonluk da büyük payı var.

Sanki biraz abartıyoruz...Hain fln.

taraftar extra bir çaba sarf etmedi ki gomis kendisini bu pozisyona soktu. 24 saat ülkemizi öven adamın dünyadan haberi yokmuş gibi zam istemesi komedi.

gol atmak bi adamın hain veya karaktersiz olmasına engel değildir siz bunu ayıramıyorsunuz. 29 değil ister 49 tane atsın bi adam karaktersizce davranırsa gereken tepkiyi alır bu taraftardan koskoca 113 yıllık kulüp bi adam 29 gol attı diye bu hareketi sineye çekmez. gomis kim

Tarik Camdal gibi falan davranilmiyor

Tarik’a hain diyen yok

Karaktersiz cop kazik olmak bir sey

Hain olmak baska bir sey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt