- 16 Haziran 2010
- 208.900
- 162.530
- 6.838
Denayer & Douglas Luiz paketi yapalim en mantiklisi ve en ucuz yontem bu olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Denayer & Douglas Luiz paketi yapalim en mantiklisi ve en ucuz yontem bu olur.
bir iki maçını izledim ama özellikle onu takip etmedim. Hazırlık maçında da denk gelmiştim. Çok gözüme batmadı ama potansiyeli çok yüksek diye belirtiliyor.Douglas Luizi izleyen var mı ?
bir iki maçını izledim ama özellikle onu takip etmedim. Hazırlık maçında da denk gelmiştim. Çok gözüme batmadı ama potansiyeli çok yüksek diye belirtiliyor.
büyük takımı yönetecek kadar iyi olmasa da orta sahada mükemmel bir bağlantı sağlayabileceğini düşünüyorum. Gelme ihtimali varsa bence böyle bir potansiyeli denemeliyiz.Gerek yok,Opsiyonlu 1.5-2 milyona bırakacaklarsa eyvallahda çok üst düzey oynamamış bir oyuncuyu direk 8 olarak alıp gelmek hata olur
büyük takımı yönetecek kadar iyi olmasa da orta sahada mükemmel bir bağlantı sağlayabileceğini düşünüyorum. Gelme ihtimali varsa bence böyle bir potansiyeli denemeliyiz.
renktaşım ben bu tür mali sıkıntılarda genç potansiyelli oyunculara güvenmenin daha doğru olacağını düşünüyorum. Çünkü Ndiaye gibi adamlar 3 milyon'a yakın ücret isteyecektir.O mevki hata kabul etmez. Bir sezonda 20 maçı bile bulamamış performansı soru işareti olan biri için girilmez riske. Kontenjan olsaydı yedek olarak gelirdi bir bakardık,ama 11 için düşünülmesi saçma olur

Dusuncelerine katiliyorum ama Emre 6 ay sonra degil 1 sene sonra bosa cikiyor. Sonra yanlis anlasilma olmasin.Şu noktada Emre Akbaba ya 1 kuruş bile verilmemesi lazım. Oyuncu zaten 6 ay sonra boşa çıkıyor . Hiç gerek yok.
Buradan yönetime seslenmek istiyorum. Arkadaş hiçmi izleme komiteniz yok sizin afrikadan çok ucuz maliyetli oyuncular. Osmanlı Ndiaye yi komik rakamlara getirdi. Verim alabileceğimiz Maliyetsiz oyuncular getirin ismi önemli değil inanın bu taraftar öpüp baş üstüne koyar.