Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zamcikti ne yaw ? valla alemsiniz

Gomis denen hainden kurtulduktan sonra gitmeyi inatla reddeden Belhanda'ya odaklanmaliyiz
Üç oyuncu da sportif değeri ile karşılaştı takdirde çok çok üstünde bir maaş alıyor.

Yüksek bonservis öde, ama maaşı düşük tutmalısın, satmak istiyorsan.

Evet bakalım satabilecek mı yönetim bu üçlü yü. Çok zor.

bursaspordaki o aytaç nedir Allah aşkına,ne defans var ne ofans...bursa savunması da berbat.stoperlerin arası cok açık,barış yardımcı sagbek için yavaş.4-5 transfer yapmalılar ilk 11 için.aytaç denen sığır 2 kez zıplamış çalım yerken barıştan,çalıma gölge düşürmüş.gif yapacagım komik duruyo;D

ekonomi berbat,transfer beklemeyin yazan olmadı mı hala?halbuki gün içinde 100 kere yazmadan geçilmez

Yav bi aile dostumuz Almanya'dan Nescafe getirdi muazzam bir şey yahu. Kristal halde. Tadı çok ama çok hafif. Rengi resmen çay gibi.

Hep taze çekilmiş Türk kahvesi içtiğim için hiç Nescafe filan almıyorum şu 500 mg'lik olanlardan filan. TR'de satılan böyle değildir heralde.

gomis teklif gelse de gitmez ki ben bu adamın her puan kaybının ardından o sırıtışını görmek zorunda mıyım ya. isterse 350 gol atsın

Fernando, Record'a konuştu: "Süper Lig'in rekabetçiliği benim için sürpriz oldu. Gelirken ligin dengesiz olduğunu düşünmüştüm ama gördüm ki diğer takımlar da çokça puanlar toplayabiliyor."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt