Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah'ımiz var yetmez mi?

giphy.gif

Yeter babba

Fatih Altaylı: "Bu Gomis denen alçak işini yaptığı için fazladan para istiyor. Gomis efendi birisi sana daha fazla para veriyorsa defol git."

Takıma takviye yapılacak. Onlarca ismin konuşulduğundan eminim , ama elden 3 Fransız grubundan giden olmadıkça hayal gibi transferler oyuncularında pek gitmeye niyeti yok Gomis geri adım attı gibi tweetlerinden bu anlaşılıyor.

Terim'in öncelikle 2 isteği var bunlar için Alanya semalarında ve İngiltere'de uğraş veriyoruz. Ligin 3. haftası Alanya ile oynayacağız en geç bu maçta bize hem Emre'yi hem de 3 puanı bırakıp döneceklerini düşünüyorum.

Kuşun ötmuyor ise bu konuda prof ord dr @Uğur Güzel'e başvur renktaş.
Değil mi @Aydın Aslan
Bak onur seninle bir problemim yok seni severim ama kendince bana birden gıcık olup engelleyeceğim deyip duruyorsun genç adamsın kalbini kırmak istemiyorum da iyice azıya aldın ne bu şimdi? Lütfen musallat olma edebini de bozma...İyi geceler...

Sıkıntıdan İstanbulspor-Afyonspor maçını izliyorum. Stad ve zemin güzel sarı siyah kale ağlarıda çok iyi olmuş Dortmund gibi duruyor. Bir de bando tutmuşlar bir arabesk bir hareketli çalıyorlar arada garip saksafon sesleride geliyor. Birazdan Reggae'ye başlarlarsa şaşırmam skoruda vereyim bu arada İstanbulspor 4-0 önde :asd:

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt