Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 17.433
- 12.528
- 1.133

Ne çekti bu adam be gitti tarikat üyesi oldu bunlar atatürke tapıyor dedi sürekli sanat için soyundu; kadir inanırın ses kaydını aldı motive ederken...En son metroda gitar çalıyordu...Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Ne çekti bu adam be gitti tarikat üyesi oldu bunlar atatürke tapıyor dedi sürekli sanat için soyundu; kadir inanırın ses kaydını aldı motive ederken...En son metroda gitar çalıyordu...Rakamlara baktimda sampiyon olmanin clyi garantilemek birde prestij disinda pek bir esprisi kalmamis.
Nedeni basit Emreciğim 8 numaralı formayı giyeceksin diye Euro 8 lirayken seni mi transfer edelim??? Gerçekten galatasaraylıysan ki öylesin bekle sene sonu bedava gel...
Sen rahat ol. Seneye menajeri iyi bir imza parasi ister ayni paraya gelir
rakamlar rezil duruma geldi topçuların maaşının yarısı bile çıkmıyor şampiyon olsan bile.
şu anlık 25 milyon tl ay sonunda ki kura göre ödenecek bi de yıllığı daha euro o zamana kadar 10 lirayı zaten görürValla öyle. Kur acayip noktalara geldi ki selcuk suan senelik 25 milyon falan kazaniyor. Sözleşme imzalandiginda en fazla 10 milyon kazaniyordu belkide
şu anlık 25 milyon tl ay sonunda ki kura göre ödenecek bi de yıllığı daha euro o zamana kadar 10 lirayı zaten görür
31.08.2018 31.05.2019 dönemindeki ödemeler için 31.08.2018 tarihinde geçerli TCMB euro döviz satış kuru geçerli olacaktır
Al BebeğimM erhaba kara aslan
O nca gün bekledik seni
D estanlar yazacan biliyoruz
E n güzel günleri seninle yaşacağız
S ampiyon Galatasaray bağırtacan
T D. Takım Taraftarlar kenetlenir
E skiden beri Fener Zenci Sever!

trollemek amacıyla yapmadım sadece GSC twitter bunu yazalı 1 ay oldu neredeyse.Hangi takım acaba
Edit: tarihe dikkat etmedim gerci
Arifinki daha iyiydi bu 12 like almisss puuuaaaamodesteyim modeste modeste
aklim gitti bu zenciye iste
hayir mi şer mi bilmem ama
modesteyim ben modeste
şu anlık 25 milyon tl ay sonunda ki kura göre ödenecek bi de yıllığı daha euro o zamana kadar 10 lirayı zaten görür
31.08.2018 31.05.2019 dönemindeki ödemeler için 31.08.2018 tarihinde geçerli TCMB euro döviz satış kuru geçerli olacaktır