GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 145

Alper Altun ·

Cevap
8,5K
Okunma
469,1K
Sayfa
145/426
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fernando-douglas luiz- ndiaye

Bu orta sahayı kurmak lazım...
ndiaye olmasada luiz gibi o tarz bir transfer yapılmalı..ama yapılmayacak tabiki..

Biz en başta hiç transfer yapmadan luiz tarzı iki defans iki orta saha transferi yapılabilirdi..

Ondan sonra göndereceğin adamlara ve yabancı sınırlamasına göre kimi alırsan alırsın...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fernando-douglas luiz- ndiaye

Bu orta sahayı kurmak lazım...
ndiaye olmasada luiz gibi o tarz bir transfer yapılmalı..ama yapılmayacak tabiki..

Biz en başta hiç transfer yapmadan luiz tarzı iki defans iki orta saha transferi yapılabilirdi..

Ondan sonra göndereceğin adamlara ve yabancı sınırlamasına göre kimi alırsan alırsın...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
_________Fernando
___Luiz______________Badou

Ligin içinden geçer +18 bir şekilde

_________Fernando
___Luiz______________Badou

Ligin içinden geçer +18 bir şekilde
tumblr_oky08yZXdy1v2lbnko1_500.gif

Ben seni banlatacağım diye bir şey mi dedim ?
Beni forumdakilerin önüne yalan dolanla atıyorsun durduk yere.
Ben Terim'e hiçbir zaman laf söylemedim.
Burda işler çabuk degisir.
Zamanında Terim düşmanları fink atarken nerdeydin ben burdaydim

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tolga kazmasına sabreden bir taraftar topluluğu olarak bence Celil oynasa kimsenin sesi çıkmaz. Gençlerden en çok gözüme batan Celil oldu. Oyun görüşü ve pasları çok iyi. Rotasyona girebilir kanımca, oynadıkça daha da iyi olur

Tolga kazmasına sabreden bir taraftar topluluğu olarak bence Celil oynasa kimsenin sesi çıkmaz. Gençlerden en çok gözüme batan Celil oldu. Oyun görüşü ve pasları çok iyi. Rotasyona girebilir kanımca, oynadıkça daha da iyi olur

Valla oynasa iyi olur çünkü 20 yasinda. Ama tek prof maci yok

ÇOK AMA ÇOK SICAK BIR GELISME

Biraz Stoke Forumunda Ndiaye hakkinda yazilanlari arastirdim. Bir üye Badou ile DM ararciligi ile görüsme haline geçmis.

73a690c4d2bce34515aa23ff4be052bf.jpg

Foruma üye olmadan resimi daha fazla büyütemiyorum ve kaliteside Malum. Ama veda mesaji gibi bir mesaj almis Stoke taraftari. Yazilanlari yaklasik 20 Saat önce yazmis ve Su an Badounun Bize gelmesi konusuluyor forumda.

Forumun adi outcakefanzine arastirmak isteyen Arastirabilir.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

NOT Badounun hesabi Fake mi degil mi orasini tam olarak göremiyorum

ÇOK AMA ÇOK SICAK BIR GELISME

Biraz Stoke Forumunda Ndiaye hakkinda yazilanlari arastirdim. Bir üye Badou ile DM ararciligi ile görüsme haline geçmis.

73a690c4d2bce34515aa23ff4be052bf.jpg

Foruma üye olmadan resimi daha fazla büyütemiyorum ve kaliteside Malum. Ama veda mesaji gibi bir mesaj almis Stoke taraftari. Yazilanlari yaklasik 20 Saat önce yazmis ve Su an Badounun Bize gelmesi konusuluyor forumda.

Forumun adi outcakefanzine arastirmak isteyen Arastirabilir.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
thanks kap abi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri