GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 162

Alper Altun ·

Cevap
8,5K
Okunma
469,8K
Sayfa
162/426
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BİLGİ | Şampiyonlar Ligi logosunu oluşturan 8 yıldızdan bir tanesi Galatasaray'a aittir.

DklnkV6XcAA6VOe.jpg

Bu arada bu olay yalanmış

DklvCQLXsAE0ZYy.jpg

Gerçeği buymuş ilk sene biz katılamamışız doğru mu bu ?
şampiyonlar ligi biz manchester unitedı elediğimiz sezon şampiyonlar ligini adını aldı diye biliyorum.direkt ilk 8e düştük.bi nevi çeyrek final oynadık.şampiyonlar ligindenki 8 yıldızdan biri GALATASARAYA ait.bu kadar mı kıskanclar?

şampiyonlar ligi biz manchester unitedı elediğimiz sezon şampiyonlar ligini adını aldı diye biliyorum.direkt ilk 8e düştük.bi nevi çeyrek final oynadık.şampiyonlar ligindenki 8 yıldızdan biri GALATASARAYA ait.bu kadar mı kıskanclar?

Yanlış biliyorsun. CL ilk kez 92-93'te düzenlendi. Marsilya şampiyon oldu. Biz bir sonraki sene katıldık.

Bizim yıldız olayı da CL'nin bir sonraki sezondaki jeneriğinden çıktı. Katılımcı ülkelerden yıldızlar yükselip logoyu oluşturuyordu. Biz de vardık. Oradan çıkan bir şey sadece.

Duyum getirdim

Tanzanya kabile basınından Bingwa yerel gazetesinin haberi : “Allah’tan bir mâni olmazsa Jason Denayer Galatasaray’a hayırlı uğurlu olsun.”

DkoQD5PWwAELWaj.jpg

Sarı kırmızılı takımın Fransız golcüyü 11 milyon Euro karşılığında Suudia Arabistan kulübü Al Hilal Riyad'a satacağı ve Marsilya'da geçen sezon Gomis'in boşluğunu doldurmak için transfer ettiği Kostas Mitroglou'nu alacağı iddia edildi.

Sabah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt