dün fb yenildiği anda emre akbaba-ndiaye-denayeri açıklayacaktık aga ne sükse olurdu
Doğru. İlk Şampiyonlar Ligi adıyla 92-93 sezonunda oynandı. Biz ise 93-94 sezonunda katıldık.
şampiyonlar ligi biz manchester unitedı elediğimiz sezon şampiyonlar ligini adını aldı diye biliyorum.direkt ilk 8e düştük.bi nevi çeyrek final oynadık.şampiyonlar ligindenki 8 yıldızdan biri GALATASARAYA ait.bu kadar mı kıskanclar?BİLGİ | Şampiyonlar Ligi logosunu oluşturan 8 yıldızdan bir tanesi Galatasaray'a aittir.
![]()
Bu arada bu olay yalanmış
![]()
Gerçeği buymuş ilk sene biz katılamamışız doğru mu bu ?
şampiyonlar ligi biz manchester unitedı elediğimiz sezon şampiyonlar ligini aldı.direkt ilk 8e düştük.bi nevi çeyrek final oynadık.şampiyonlar ligindenki 8 yıldızdan biri GALATASARAYA ait.bu kadar mı kıskanclar?bunu ben bile biliyorum ya yuh
Vay bea ben o 8 yıldız olayına uzun senelerdir inanıyordum vay kolpacılar bizi yemişler
şampiyonlar ligi biz manchester unitedı elediğimiz sezon şampiyonlar ligini adını aldı diye biliyorum.direkt ilk 8e düştük.bi nevi çeyrek final oynadık.şampiyonlar ligindenki 8 yıldızdan biri GALATASARAYA ait.bu kadar mı kıskanclar?
ben senelerdir öyle biliyorum.olsun neticede ilk 8 takım arasına kalıp,çeyrek final oynadık.önemli olan bu.manchester unitedı eleidk mi eledikÖyle değilmiş işte
ben senelerdir öyle biliyorum.olsun neticede ilk 8 takım arasına kalıp,çeyrek final oynadık.önemli olan bu.manchester unitedı eleidk mi eledik
evet üzücü 8 yıldız olayıAksini iddia etmedim Sergen sadece o 8 yıldız olayı yalanmış bende yeni öğrendim
Duyum getirdim
Tanzanya kabile basınından Bingwa yerel gazetesinin haberi : “Allah’tan bir mâni olmazsa Jason Denayer Galatasaray’a hayırlı uğurlu olsun.”
![]()

nerden buldun üstad bu gazeteyi bildiğim kadarıyla sadece kabile mensubları bu gazeteye erişebiliyor