Nedim Tokuyucu
İmparator
Gomise teklif olduğu tamamen uydurma haber gibi geliyor bana. 1-2 güne de clde oynamak istiyor haberleri çıkar her şey başlamadan biter
gomisin clde oynamak istedigini sanmiyorumGomise teklif olduğu tamamen uydurma haber gibi geliyor bana. 1-2 güne de clde oynamak istiyor haberleri çıkar her şey başlamadan biter
Keike aga keşke. Böyle bir teklif vardır da gider inşallah ama bana kolpa gibi geliyorgomisin clde oynamak istedigini sanmiyorum
6 milyon euro net parayi duyunca gözleri fal tasi gibi acilmistir
Kendisi için ucuz şevçenko diyebilir miyiz
okadarını bilemem reis bizim maçlar dısında ızlemedım. gavur gibi oynuyordu bize hayinKendisi için ucuz şevçenko diyebilir miyiz
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aklı varsa böyle de bir teklif varsa zaten 6 milyonu cukkalamaya bakarAdam 33 yaşında bu saatten sonra CL oynamak çokta umrunda olmaz herhalde
#ÜAQuotesulan biz neden hep son gunu bekliyoruz. milletin transfer sezonuda bitti. adamlar bunlar almak zorunda diyip bize kazigi sokacaklar boyle giderse
ulan biz neden hep son gunu bekliyoruz. milletin transfer sezonuda bitti. adamlar bunlar almak zorunda diyip bize kazigi sokacaklar boyle giderse
Gomis nefreti Arda nefretini asmis durumda forumda :-)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bizim taraftari biliyosun. Rüzgara göre fikir değiştirirler.Gomis nefreti Arda nefretini asmis durumda forumda :-)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi