Sertan Doğan
10 Numara!
Müthiş adam.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Müthiş adam.
Bu seneyi mutlak Şampiyon olarak tamamlamalıyız. Bu senede Şampiyon olursak, seneye olmasakta olur. Mali konulardan kurtulmak için aslında en kritik yıl bu yıl.
Akbaba icin araya Fener giremez gibi ama Bjk girer diye korkuyorum.
Şenol Türk oyuncularını sever zira
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Renkdaşlar , yarım saat kadar önce bir telefon aldım ve yeni forvetimizin kim olduğu bana tebliğ edildi , ancak forumda erişim sorunu yaşandığından paylaşamadım malesef.
Yapacak birşey yok , resmi duyuruyu bekleyeceğiz.

Abdürrahim Albayrak; "Jason Denayer ve Badou Ndiaye için Ada çıkarması yapacağız. Henry Onyekuru gibi bir sürpriz transfer yaparsak da şaşırmayın." (TRT Spor)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
MinaaaaaAbdürrahim Albayrak; "Jason Denayer ve Badou Ndiaye için Ada çıkarması yapacağız. Henry Onyekuru gibi bir sürpriz transfer yaparsak da şaşırmayın." (TRT Spor)
Hozam raportladım kusura bakma millet transfer diye birbirini yiyecek troll yapmayın PLS.Renkdaşlar , yarım saat kadar önce bir telefon aldım ve yeni forvetimizin kim olduğu bana tebliğ edildi , ancak forumda erişim sorunu yaşandığından paylaşamadım malesef.
Yapacak birşey yok , resmi duyuruyu bekleyeceğiz.
belhandanın hala takımda olması zaten yeterince bozuyor.@GrandeGS: Moralimiz bozulacak.
Sevgilerimle
bu la casa de papel ile tanıtım yapan takım değil mi"Atiker Konyaspor'umuz, milli birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde Antalyaspor maçına sol kolunda Türk Lirası Simgesiyle çıkacak. Son dönemde ülkemiz üzerine oynanan büyük oyunlar ve operasyonlara Atiker Konyaspor'umuz kayıtsız kalmadı. Kulübümüz TFF'ye başvurarak Süper Lig'in ikinci haftasında deplasmanda oynayacağımız Antalyaspor maçında formamızın sol kolunda Türk Lirası Simgesiyle çıkmak için başvuruda bulundu.
Başkan Hilmi Kulluk "Devletimizin ve milletimizin bekası için böylesi günlerde futbol camiasının bir araya gelerek bütünleşmesi ve dik bir duruş sergilemesi son derece önemli. Atiker Konyaspor olarak bu kıvılcımı bu şekilde başlatıyoruz ve bütün takımları da bu eyleme destek vermeye davet ediyoruz."
Beyler dövize ağır darbe gelecek hemen eldekileri bozun.
lan asd bu nedir yahu nasıl çomar bir beyin yapısındabu kulüp yöneticileri. Her bir bokuma euro saç ama iş şova geldi mi en alasını yapın.

"Atiker Konyaspor'umuz, milli birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde Antalyaspor maçına sol kolunda Türk Lirası Simgesiyle çıkacak. Son dönemde ülkemiz üzerine oynanan büyük oyunlar ve operasyonlara Atiker Konyaspor'umuz kayıtsız kalmadı. Kulübümüz TFF'ye başvurarak Süper Lig'in ikinci haftasında deplasmanda oynayacağımız Antalyaspor maçında formamızın sol kolunda Türk Lirası Simgesiyle çıkmak için başvuruda bulundu.
Başkan Hilmi Kulluk "Devletimizin ve milletimizin bekası için böylesi günlerde futbol camiasının bir araya gelerek bütünleşmesi ve dik bir duruş sergilemesi son derece önemli. Atiker Konyaspor olarak bu kıvılcımı bu şekilde başlatıyoruz ve bütün takımları da bu eyleme destek vermeye davet ediyoruz."
Beyler dövize ağır darbe gelecek hemen eldekileri bozun.
lan asd bu nedir yahu nasıl çomar bir beyin yapısındabu kulüp yöneticileri. Her bir bokuma euro saç ama iş şova geldi mi en alasını yapın.
Hayırdır İnşallah.Benim moralimi bozacak 2 şey var.@GrandeGS: Moralimiz bozulacak.
Sevgilerimle