GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 196

Alper Altun ·

Cevap
8,5K
Okunma
469,9K
Sayfa
196/426
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açikcasi Bu dönem ile birlikte maalesef 4 yil boyunca Bu tür dönemler geçirecegimizden eminim. Sampiyonlar Liginde bir oyuncu parlatirsin 15-20ye satarsin ozaman baska Tabi.

Ayrica Bu durum birtek Bizim için geçerli degil. Diger kulüpler içinde geçerli.

Hocanin dedigi gibi oyunculari havalimaninda karsilama dönemi bitti.

Ama bazi arkadaslar bu durumu anlamiyor veya anlamak istemiyor.

Transfer içinmi seviyorsunuz bu takimi anlamiyorum.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bende elestri getiriyorum baskana ama isi zor cidden. Ancak baskanlik ds birseyler yapma yeridir. Oturup bekleyerek sadece beklersin. İnsanlar biraz ondan kiziyor

Elalemin adamlari kasada 0 varken, Ayew ve Slimaniye getiriyor biz 35M euro kasaya koyuyoruz ve hic bir tane adim atamiyoruz.

Bu hanki seviye beceriksizlik arkadas

DksoMw-XoAQfAYd.jpg

Bombalar patlayacak yakında

Eskiden Albayrak mutlaka kulupun icinde olsun diyordum, ama yavasca Unal Aysal hakliymis gibi geliyor. Adam beceremiyor iste, ustune bu adam baskan olmak istiyordu.

Piyasada belki 10.000 lerce genc potansiyeli kiralayabilcen oyuncu var, naptiniz cengiz ve albayrak 2 aydir?

Bir taraftan Emre Akbaba'nın Fb'ye gitmesini istiyorum. Emre, FB'ye gitsin de bizim yönetimin ne kadar beceriksiz olduğu ortaya çıksın.

Adamlarda şampiyonluk ve Şamp. Ligi gelirleri olmamasına rağmen ve bizimle benzer FFP kısıtlamaları olmalarına rağmen Ayew ve Slimani gibi 2 maliyetli transfer yapıyorlar, 3 tane genç oyuncuyu bonservisiyle transfer ediyorlar, bir de Emre için 4 milyon euroya anlaşıyorlar.

Emre, Terim'in istediği bir adam. Onu Fb'ye kaptırırsak yönetimin arkasına sığındığı tek kişi olan Terim de karşılarına geçebilir. Zaten son zamanlarda transferle ilgili agresif cevaplar veriyordu. Açıkçası bu durum transferin son günlerinde işimize gelebilir.

Bir taraftan Emre Akbaba'nın Fb'ye gitmesini istiyorum. Emre, FB'ye gitsin de bizim yönetimin ne kadar beceriksiz olduğu ortaya çıksın.

Adamlarda şampiyonluk ve Şamp. Ligi gelirleri olmamasına rağmen ve bizimle benzer FFP kısıtlamaları olmalarına rağmen Ayew ve Slimani gibi 2 maliyetli transfer yapıyorlar, 3 tane genç oyuncuyu bonservisiyle transfer ediyorlar, bir de Emre için 4 milyon euroya anlaşıyorlar.

Emre, Terim'in istediği bir adam. Onu Fb'ye kaptırırsak yönetimin arkasına sığındığı tek kişi olan Terim de karşılarına geçebilir. Zaten son zamanlarda transferle ilgili agresif cevaplar veriyordu. Açıkçası bu durum transferin son günlerinde işimize gelebilir.
Bize ne kardeşim fb nin transferinden

Hiç boşuna uğraşma Negredo ve Love ı hemen örnek gösteriyorlar neden satamadı diye. Ulan adam zaten herkesi satmış onları satamasa elinde patlasa ne olur. Sen kendi beceriksizliğine yan. Şampiyon takımdan Cavanda harici bir adam satamadın
Yav en basiti Feghouli-Gomis-Belhanda-Maicon bu dört topçudan birisini bile kar etmeyi bırak aldığımız fiyatlara bile satamıyorsak bunun adı beceriksizlik maalesef reis

Tamam ekonominin durumu takımın kendi borçları FFP kriterleri hepsini anlıyorum ama tinerciler de bu yollardan geçti Aboubakar-Talisca gibi adamları kiraladılar. fener 'in durumu bizden daha beter Slimani-Ayew gibi adamları kiralıyabiliyorlar

Neden elimizi çabuk tutup A.Silva 'yı kiralayamadık ? vay Sevilla araya girdi dediler sen transfer döneminin sonuna kadar beklersen tabi Sevilla gibi takımlar araya girer. Transfer döneminin başından beri Ahmed Musa , Ahmed Musa konuşuldu durdu ne oldu Al-Nasr 'a gitti. Şampiyon takım şampiyonlar liginde mücadele edecek takım Al-Nasr 'a topçu kaptırdı.

Haydi cezamız var bonservis veremiyoruz dedik niye sözleşmesi biten 1 tane adamla bile ilgilenmedik ? Wilshere-Meyer-Vrij-Asamoah-Goretzka-Uth-Bernard-Badelj-Cabaye bunları transfer etmek bir yana neden 1 tanesiyle bile adımız anılmadı neden ilgilenmedik bu isimlerle ?

Haydi sözleşmesiz adamların imza paralarını istedikleri yüksek maaşları bahane ettik neden futbolcu kiralamıyoruz biz ? akıllı davranan kulüpler Bakayoko-Batshuayi-Kovacic-K.Balde-Talisca-A.Silva 'yı kiralık olarak kadrosuna katabiliyor bizim takımın stoper-orta saha-forvet ihtiyacı taa 1 senedir ortadayken Krychowiak 'ı Slimani 'yi K. Zouma 'yı neden kiralamadık da Lokomativ'e fener 'e kaptırdık bu adamları ?

ne ağlamışsınız ya,bi de ben transfer sevdalısıydım de mi ..en ufak menajer haberlerine ,saçma hesapların haberine gömmeye başlıyosunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri