GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 197

Alper Altun ·

Cevap
8,5K
Okunma
469,9K
Sayfa
197/426
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir taraftan Emre Akbaba'nın Fb'ye gitmesini istiyorum. Emre, FB'ye gitsin de bizim yönetimin ne kadar beceriksiz olduğu ortaya çıksın.

Adamlarda şampiyonluk ve Şamp. Ligi gelirleri olmamasına rağmen ve bizimle benzer FFP kısıtlamaları olmalarına rağmen Ayew ve Slimani gibi 2 maliyetli transfer yapıyorlar, 3 tane genç oyuncuyu bonservisiyle transfer ediyorlar, bir de Emre için 4 milyon euroya anlaşıyorlar.

Emre, Terim'in istediği bir adam. Onu Fb'ye kaptırırsak yönetimin arkasına sığındığı tek kişi olan Terim de karşılarına geçebilir. Zaten son zamanlarda transferle ilgili agresif cevaplar veriyordu. Açıkçası bu durum transferin son günlerinde işimize gelebilir.
Antu dakilerin daha çok hoşuna gidersin kardeş

Bu adamlarin ulkelerinde fransizca da konusuluyor olabilir ama bunlarin kendilerini daha ifade edebilecekleri dilden neden konusturmazlar anlamam

Arapca , berber gibi dillerden biri ana dilidir.

Ayni sey israilli oyuncu , yunan oyuncu , hirvat oyuncu olunca da boyle oluyor

Izlanda mesela , izlandaca var . Adamla neden ingilizce de biliyor diye yabanci dilde konusurlar anlamam

ne ağlamışsınız ya,bi de ben transfer sevdalısıydım de mi ..en ufak menajer haberlerine ,saçma hesapların haberine gömmeye başlıyosunuz

Aglamak degil

Takim onceki sezon bas bas 8 numara derken, Onyekuru alinmasi.
Levent Sahinin "hersey 3 ay once bagli, kimler gidecek kimler gelecek aciklamasi''
Kasada 35M euro varken hala adimlar atilmamasi
Piyasada rahat satabilicen oyuncular varken, sadece vasat cavanda satilmasi (oda sansa)
Sozde ''Kaptan'' yalaka Selcuk hala indirim yapmamasi

Daha sayimmi>?

Siz başkan olsanız carole,tolga, bilmem kim hangisini takımınıza alırsınız bu beceriksizler elimizde kaldı enayi bulmak zor o yüzden transferde yapamıyoruz Belhanda filan desen bizden başka 20 trilyon verecek yine bir enayi klup yok o da elde patladi

Yil olmus 2018

Dunyanin en kotu ve rezil yonetilen kulubuz dunyada.

Abartmiyorum, 2000 senesinde almanlar alsaydi bu kulube (Ornek), rahat bir Juventus, Sevilla, dunya kulubu olurduk

Cok net.

transfer yapmamak yönetimin suçu kime sattık da alacağız diyorlar birde ona deli oluyorum oyuncuyu ben pazarlayıp satıyorum sanki yönetimin işi ne? bu kadroyla şampiyonlar liginde rezil olduktan sonra da savunun yönetimi

Alan yoksa ne yaparsan yap cozumu yok

Sozlesmelerinin sonunu bekleyecek , o zaman icinde de hata yapmamaya bakacaksin

Mesela selcuk , kim neden alsin 3,5 milyon versin , veya 1,5 verirlerse selcuk neden gitsin

Bunlara cevap varsa , sira yonetime gelir

Ceylan Caliskan
Ahmet Bulut

Fikret Orman yillardir bu ikisiyle calisiyor, sende calis?

Getir menajeri, bu oyuncuyu sat bir miktar para senin de, Fiko bunu yillarca yapiyor.

Alan yoksa ne yaparsan yap cozumu yok

Sozlesmelerinin sonunu bekleyecek , o zaman icinde de hata yapmamaya bakacaksin

Mesela selcuk , kim neden alsin 3,5 milyon versin , veya 1,5 verirlerse selcuk neden gitsin

Bunlara cevap varsa , sira yonetime gelir

Bosver renkdas. Anlamak istemeyen anlamaz . Matematik çok basit birsey aslinda. Ama bazi kisiler herseyi daha Iyi bildigi için ne kadar anlatsan az.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri