GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 212

Alper Altun ·

Cevap
8,5K
Okunma
470K
Sayfa
212/426
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarin 2 tane transfer yapilir Mustafa baskan yine en buyuk baskan olur,klasik dönek taraftar kafası her eve lazım,bunlara biz transfer Galatasaraylisi diyoruz

Emre akbaba gelince super bir takim mi olacagiz simdi? Defans, orta saha ve Forvet sikintisi bitecek mi?

Emre iyi oyuncu, ama bir yildiz degil. 3.kulvarda mucadele edecegimiz icin Emre gibi 2,3 tane oyuncu zaten lazim bize ama ilk 11e daha iyi isimler sart.

Melo, Ujfalusi ve elmander gibi katki verecek 3 tane Adam lazim bize.

Ne maicon, ne fernando nede gomis tek basina sezonu goturemez. Bunlarin yanina 3 oyuncu alinmali.

Bizim baskan galiba sinifta kaldi, keske o genc Adam baskan olsaydi.
aynen öyle benimde içimden geçmiyor değil. Burak Elmasın istifasının arkasında zaten çok vaşka şeyler var.

Yarin 2 tane transfer yapilir Mustafa baskan yine en buyuk baskan olur,klasik dönek taraftar kafası her eve lazım,bunlara biz transfer Galatasaraylisi diyoruz

Abi çok sığ bir yorum bu. dursun özbek milyon tane transfer yaptı büyük başkan mı ? polyanna olmayalım. bu takım eksik. iş bitince eleştirmek kolay önemli olan önceden eleştirmek .

Hem bu kadar maddi sıkıntısı çekip üstelik en büyük rakibine Cl eleyip 30m Euro kap ve elinden aylardır koştuğun oyunucuyu almaya kalk bak bak bak bu nasil bir cesaret nasıl bir durum ben anlam veremiyorum neye güvenerek böyle bir hamlede bulunuyorlar adamlar gerçekten ya akıllarını yitirmislar veya da Ali Koç servetini harcıyor dur..

Para yok işte kim neyi alıyosa alsın

Dursun gibi milyon eurolar bayılıp kulübü batırsınlar mı ne ağlıyosunuz anlamadım ki?

Hatta siz ne istiyosunuz onu da bilmiyosunuz. Ondan sonra transfer taraftarı diyince kızıyosunuz. Yok işte para yok be kardeşim anlayın artık. Kötü gün taraftarlığı nasıl olur pazar akşamı gösterin gidin o stada doldurun.

Benim anlamadigim fb al satta su an 4 milyon euro civari negatifte. Hala alma pesindeyse yine birilerini hulle yoluyla satacak kesin boluspor vb takimlara!

O takimlari da koc holding olarak fonlayacak!

ali koç da aziz abisinin yolundan ilerliyor. ş.liginden elenince gündem değiştirmek için rakibe transfer çalımı atma taktiği herzamanki fener ve gerzek taraftar kitlesi

Yönetimi eleştirmeyin. Eleştirirseniz hainsiniz, şerefsizsiniz , fenerlisiniz. Koyun gibi başınızı eğip oturun izleyin sadece. Ben eleştirmeyi bırakıyorum yoksa birilerine fena sövüp ihraç olacağım böyle kafalar olduğu sürece sürünmeye devam edin. HELAL BÜYÜK BAŞKAN CENGİZ EN BÜYÜK SENSİN.

BUNDAN SONRA HÜKÜMETİ ELEŞTİRENİ DE GÖRÜRSEM SÖVERİM. HÜKÜMETİ ELEŞTİREN DE YA FETÖCÜDÜR YA DA HAİNDİR. SONUÇTA AYNI ŞEYLER İKİSİ DE BU ÜLKEDE ELEŞTİRİ YAPMAK SUÇ, YASAK. HADİ ŞİMDİ POLYANNA DÜNYANIZDA MUTLULUKLAR. TAKIM 3 MAÇ KÖTÜ GİDİNCE SÖVMEYİN DE SAKIN ÇÜNKÜ İLK SÖVECEK TİPLER SİZLERSİNİZ HADİ İYİ GÜNLER

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri