GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 217

Alper Altun ·

Cevap
8,5K
Okunma
470K
Sayfa
217/426
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben artık transferleri geçtim sakatlık vermeyelim geçen sezon 11-12 kişilik kadro Muğdat ve Onyekuru'nun katılımıyla 13-14 kişiye yükseldi Şampiyonlar ligini boş verelim lige konsantre olalım gerçekçi olalım

ntvspor kapanmadı mı,haberi övünç özdem mi girdi ne saçma ya.alanya ile anlaşırlar,onda problem yok.emre tarafı zor.sıkmışlardır

benim kızdıgım gereksiz bi emre akbaba ısrarının olması taraftarın.emre gelir ya da gelmez.abartmayı seviyosunuz.stochdaki gibi kafaları mala dönmüştür şimdi fenerlilerin bu haberlere,sonrası malum

emre fenere giderse ,ondan da hayır olmaz.geçmişte örnegi cok.uslanma yok bunlar da utanma da
Adamlar ikna edebilir Aziz yönetimi yok sonuçta Ali Koç proje takımı oluşturacağını söylemişti Barış, Berke, Ferdi, Emre Akbaba genç ve dinamik oyuncular Barış transferi de tesadüf olmayan transferdi Emre'de aynı şekilde tesadüf olmayan bir transfer olacak bence yabancı kuralına karşı önlem alıyorlar 1 sene sonra pat diye yabancı kuralı gelirse şaşırmamak lazım o zaman da Deniz Türüç gibi oyunculara 7-8 m euro vermek zorunda kalacağız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri