Adnan Korkut
Taçsız Kral
belhandaya yılda 4 milyon maaş veriyorsan emreye de 3 milyon bonservis vereceksin hiç kusura bakma
Futbol çok acımasız bir mecra renktaş. Bu yönetim sonra gider o adama sen 1 yıldır oynamıyorsun alamıcaz der ortada da bırakabilirdi. Kimse 1 sezonu boşa atmak istemez. Ha Barcelona Real falansa okey.Ben ezeli rakibime gitmem.
Bu taraftar senin arkanda oldu cok yanlıs yapar. 1 sene daha alanya da durur Galatasaray'a gelir.
Zamanında Alper Potuk fb-eskişehir maçında fb' li taraftarlar tarafından yuhlandı, neler yapıldı.
Transfer sezonu geldi bizde istedik fb' de istedi, durum ortada.
Emre' de gidebilir..
Ulan bir tane adam akıllı yönetimimiz olmayacak mı? Bıktım bu vasatlıklardanAdam zaten reklam yapmak icin en güzel yere geldi . Adamı anası , babası dışında kimse tanımıyordu şimdi Türkiye tanıyor.
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yasak olmasa şimdiye çoktan giymişti emre formayıbelhandaya yılda 4 milyon maaş veriyorsan emreye de 3 milyon bonservis vereceksin hiç kusura bakma
vay onun bunun çocuğu koç . buna bi de efendi diyen vardı azizden farkı yok küçük hesaplar peşinde ezik hıyarNTVSpor salı günü İstanbul'a gelip sağlık kontrolünden geçip imza atması bekleniyor diyor fener icin
Kardeş burada ve sosyal medyadaki azınlık saf gruba anlatamazsin. Kralcı olmayı çok seviyorlarBir gerçek varki bizim yönetim acaip pasif. Fatih Hoca olmasa çoktan biletleri kesilmişti. Öyle inan edin ile olmuyor. Taraftarlarla bir sinerji yakalanmış devam ettirsenize.
1. Comolli Akbaba transferinde fiyat yukseltmeye calisiyor.
2. Al sat yoks berke ve ferdi neden uefa listesine verilemedi?
Yalanlar
Bende gitmez diyorum