GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 271

Alper Altun ·

Cevap
8,5K
Okunma
469,8K
Sayfa
271/426
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emre akbaba için bugun bi görüşme daha yapılacakmış ya emre bize gelir ya da emre gercekten GALATASARAYLIYSA bekler bu kadar basit

Müthiş açıklamalar bu saatten sonra eziklere gitsin zaten ilk maçından sonra ana bacı saydırırlar, oyuncunun niyetide belli inşallah 5€ ya eziklere gider hayırsız olur zaten.

Biz o paraya rahatlıkla N'diaye - Denayer yaparız.

Albayrak: Emre’ye her yerden baskı yapıyorlar. Yönetim kurulu baskı yapıyor FB’ye git diye. Başkan çocuğu alıyor karşısına Fenerbahçe’yi seç diyor. Emre Akbaba “İstemiyorum” diyor rica ediyor. Gitmek istemiyorum diyor.

Albayrak: "Hasan bey Alanya Fenerbahçeliler Derneği Başkanı. Kendileri Emre'yi yönetim kuruluna almışlar, çocuğu Fenerbahçe'ye gitmesi için zorluyorlar. Emre Akbaba ısrarla reddediyor."

emre akbabaya şimdilik helal olsun ama asıl olay Galatasaray transferden cekilirse devre arasına kadar beklemesidir.bunu yapmalı

emre Galatasaraylı ama çocuğu görün. Bakın bel altı şeylerle tehdit edecekler ailesine varan tehditler olacaktır yani aziz gitsede fener aynı fener ama bizim mülayim sigirlarada ders olsun

Ali koç fbyi eski şerefli!!! günlerine döndürmüş. Birde bu adam gelince fb ile aramız düzelir diyenler vardı. Fblilerin kanına işlemiş bu anlayış. Ulan zaten ekonomik zorlyk içinde tüm kulüpler. Ne diye başka bir takımı isteyen futbolcuyu zorla alnaya çalışıp fiyatı yükseltiyorsunuz. Emre fbye gelse neolacak. Bu çocuk size hayırlı olmayacak, sırf g. saray düşmanlıpı için oyuncuyu zorla almaya çalışıyorsunuz. Bu ali koç aynı azizin yolundan gidiyor, daha kötüsü onun ilk zamanlarının kötü bir taklidi oluyor. Korkarım kafıköydeki ilk maçtada her türlü pislik yapılacak.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ya fikodan tabiki oyuncu istyeebiliriz,emre akbaba için aradan cekilmiş.tolgayı begenmiyo şu an bjkller,istiyolarsa tolga ciğerci ve eren derdiyoku verelim.şenol hoca 2 sini de parlatır

Hayır Şampiyonlar Ligi'nde oynayamamak nasıl bir yalandır karşında salak mı var?
Niye oynatmayalım ki

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt