GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 273

Alper Altun ·

Cevap
8,5K
Okunma
469,8K
Sayfa
273/426
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fikret Orman’ın bahsettiği futbolcu Olympique Lyon’lu stoper Marcelo olabilir belki.

Belki Ersan Gülüm. Sol ayaklı stoper olduğu içinx (yüzde 1% ihtimal)

Ve belki.. Aboubakar?

17 ağustos cuma günü yapılan sponsorluk basın toplantısı esnasında bir futbolcuya talip olduğumuzu fakat önce fikret orman'ı arayarak nezaketen alalım mı dediğini fikret orman'ın sorun yok alın demesi üzerine karşılıklı güzel bir diyalog yaşandığını belirtmiştir.

bu açıklamadan muhtemelen beşiktaş ile adı geçen bir isimle ilgilendiğimiz ortaya çıkıyor. kim olduğuna tabi ki cevap vermedi. ama an itibariyle meraklandırmış yöneticidir.

modeste olabilir mi lan bjkde istemişti

Fener bu sene transferde biseyler çeviriyor dün cemoli de söyledi ffp var ama satmadan al yok dedi bonservis verebilirz diyor yani biseyler var ama çözemedim bariz al sat varken nasıl yapiyorlar

Albayrak: "Hasan bey Alanya Fenerbahçeliler Derneği Başkanı. Kendileri Emre'yi yönetim kuruluna almışlar, çocuğu Fenerbahçe'ye gitmesi için zorluyorlar. Emre Akbaba ısrarla reddediyor."
Allah belanızı versin sizin. 25 yaşındaki çocuğa önce hükümet baskısı yaptınız yetmedi şimdi de Fener baskısı yapıyorsunuz. Çok büyük bir direniş gösteriyor emre gece vakti Fatih hocayı Abdürrahim Albayrak ı aramış ben Galatasaray a gelmek istiyorum diye. Siz de burda emreyi boşverelim diyorsunuz. Tavrınızı günden güne değiştirmeyin neyseniz o olun. Dönek dönek davranıyorsunuz

Bu abdurrahim yüzünden büyük ceza alacagiz.
Emre ile telefonda görüşüyoruz diye açıklama yapmış.

Sözleşmeli oyuncu ile kulüpten izinsiz nasıl görüşürsun?

En son bu ısrarı amrabatta yaşadı onun sonunda bize çok pis itelediler

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

fener savaş istiyor, fair play falan hikaye. tmm kardeşim savaşsa savaş, ama şunu unutmayın Galatasaray şu ana kadar kim kapışmışsa sonunda gülen biz olmuşuzdur. Türkiyenin en büyük taraftar gücünün bizde olduğunun farkına varamıyorlar bu ezikler, hele o alanya başkanına ne söylesek az. ben yönetimin yerinde olsa 3m euroyu alanyaya vereceğime 6 ay bekler sözleşme imzalarım imza parası olarakda emreye veririm o parayı

Hala yönetime sallayan var Allah akıl fikir versin.

Adam açık açık oyuncunun yönetim ve başkan tarafından Fener'e gitmesi için zorlandığını söylüyor. Yuh be size.

17 ağustos cuma günü yapılan sponsorluk basın toplantısı esnasında bir futbolcuya talip olduğumuzu fakat önce fikret orman'ı arayarak nezaketen alalım mı dediğini fikret orman'ın sorun yok alın demesi üzerine karşılıklı güzel bir diyalog yaşandığını belirtmiştir.

bu açıklamadan muhtemelen beşiktaş ile adı geçen bir isimle ilgilendiğimiz ortaya çıkıyor. kim olduğuna tabi ki cevap vermedi. ama an itibariyle meraklandırmış yöneticidir.

modeste olabilir mi lan bjkde istemişti
Ersan Gülümdür o isim. Serbest kalmış galiba ve bjk ile ilişkisi mevcuttu sonuçta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt