GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 274

Alper Altun ·

Cevap
8,5K
Okunma
469,8K
Sayfa
274/426
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emre gelirse destek oluruz,fenere giderse de yapacak bişey yok.biraz daha direnmesi lazımdı,kendisine yazık etti deriz.mehmet topuz,alper,stoch ortada...

Hasan Cavusoglu serefsizi icin Twitter'da küfürlü bi tag acalım. Yeter artık bu it herifin yaptıkları yanına kar kalmamalı!

Hasan Cavusoğlu denen adi herife para koklatmadan devre arası protokol imzalayacaksın. Emre 1 sezon dayanacak ve Alanya - Fb ikilisini g.t edecek

Emre 3€'ya oluyorsa olsun konsantrasyon N'diaye olmalı, parayı N'diaye'ye gömün, Emre bir sezon beklesin sene sonu beleşe alırız hemde 1€ imza parası veririz, bu şerefsizlerin kursağından geçeceğine Emre'nin geçsin.

İş Emrede bitiyor. Alanya başkanına gidip diyecek ya beni Galatasaraya gönderirsin ya da futbolu bırakırım. Sonra kemik görmüş köpek gibi kapımıza koşar alın Emreyi diye.

Emre mevzusu benim için bu sınırdadır yönetimi eleştiren biri olarak bu konuda dahada yüklenmem açıkcası

dün burda taraftarın trübünde düzeni bozulur,yönetim yanlıs yapıyo bilmem ne diye saçmalayanlar vardı...emreyi alan moralli olurmus,rüzgarı arkasına alırmış bla bla bla.

albayrakın fenerbahce ve ali koçun şerefsizliklerini ortaya cıkartarak yaptıgı acıklamaları üstüne,fenerbahcenin ve ali koçun hemen benfica mçı sonrası GALATASARAYlı bi oyuncuyu o DAR VİZYONU ile almaya çalışmasından ötürü yaşanan orgazmlar sona ermiştir herhalde.

fenerbahce ve ali koçun yalan asaleti yerle bir oldu

Son düzenleme:
Ben en çok Fikret meselesine takıldım. Beşiktaşın ilgilendiği bir oyuncu mu alacaz Beşiktaştan birini mi alacaz. Hocada 1-2 gün içinde sürprizlerimiz olacak dedi. Ne olacak acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt