GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 281

Alper Altun ·

Cevap
8,5K
Okunma
469,8K
Sayfa
281/426
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emre bize gelse iyi olur gelmezsede ölmeyiz. hele paralar 4 e filan cikiyorsa vazgecilsin. ali koc denen yali cocugu fair playden bahsediyor. yaptigina bak.

azizin en azindan ne oldugu belliydi. bu kaypak adamin teki

Büyük başkanımız çalışıyor yine galiba. Mustafa pektemek en az 20 gol atar
pektemekle ilgilenmiyoruz.a spora göre bjk önermiş.herşeyi mustafa cengize baglamayalım.hazır burdayken sorayım.albayrrakın acıklamalarına ne diyosun?yönetim hala cok mu suclu emre akbaba konusunda????? dün baya kızgındın ya forumdaki arkadaşlarla bereber

not:yeni yönetimin begenmediğim cok tarafı var,mustafa cengiz hayranı falan değilim.ama sizler kadar yüklenmiyorum.üstelik 2 haftada bi aysal hayranlıgımı dile getiriyorum bilen bilir

pektemekle ilgilenmiyoruz.a spora göre bjk önermiş.herşeyi mustafa cengize baglamayalım.hazır burdayken sorayım.albayrrakın acıklamalarına ne diyosun?yönetim hala cok mu suclu emre akbaba konusunda????? dün baya kızgındın ya forumdaki arkadaşlarla bereber

not:yeni yönetimin begenmediğim comk tarafı var,mustafa cengiz hayranı falan değilim.ama sizler kadar yüklenmiyorum.2 haftada bi aysal hayranlıgımı dile getiriyorum bilen bilir
Ben olsam bu saatten sonra almak için bir şey yapmam. Alanya başkanı ne b.k yiyosa yesin. Kendi karsktersizliği, bize ndiaye lazım bari o elden kaçmasın veya cityli çocuk

Yönetimin zaten ne olduğunu herkes biliyor ama emre akbaba mevzusunun artık iyice b.ku çıktı. Nereye vermek istiyorsa versin başkanları. Fbde büyük midesizlik göstererek alıp sonra hayır beklesin.

Asıl önemlisi Fatih hoca çok gergin. Umarım istedikleri olur. Hoca gergin olunca vallahi benimde moralim bozuluyor

Ben olsam bu saatten sonra almak için bir şey yapmam. Alanya başkanı ne b.k yiyosa yesin. Kendi karsktersizliği, bize ndiaye lazım bari o elden kaçmasın veya cityli çocuk
şu an iş emrede bitiyo.bi görüşme daha olacakmış.fenere giderse bunca şey üstüne sonu malum.kendine yazık eder.neticede fener ve ali koç rezil oldu.bizlik bi durum yok artık.

yerli endişesine son kez cevap vereceğim.yunuslar,celiller,geri dönen birhanlar şans bulursa hiç bişekilde sorun yok.yerlinin kralı altyapıda.

sırf potansiyeli için,onca sakatlıgına ragmen sözleşmesi uzatılan bi doğuş can var.mustafa cengiz lafla dönmeyeceğiz demişti altyapıya,doğus cana sahip cıktılar.birhana sahip cıktılar.hayırlısı

şu an iş emrede bitiyo.bi görüşme daha olacakmış.fenere giderse bunca şey üstüne sonu malum.kendine yazık eder.neticede fener ve ali koç reizl oldu.bizlik bi durum yok artık.
Bir futbolcu fenerliyim dese biz de almaya çalışsak eminim taraftar ayaklanır istemezdi ama bunlar nasıl midesiz bir camiaysa tek mantıkları GSye gitmesin de ne olursa olsun. Sonra Emreden hayır bekleyecekler. Vallahi bazen hiçbir şeye gerek kalmadan kendi kendilerini rezil ediyorlar.

Ama yönetime de ders olsun. Bundan sonra dostluk falan demesinler, fbnin istediği topçuya salça olsunlar. Bu işler böyle yürüyor demek ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt