K.çının kılları kadayıf olmuş adamı alıp ne yapacağız zatenMarchisio yazan arkadaşlar acaba ne kadar imza para isteyebilir bununda farkındalar mı?
pektemekle ilgilenmiyoruz.a spora göre bjk önermiş.herşeyi mustafa cengize baglamayalım.hazır burdayken sorayım.albayrrakın acıklamalarına ne diyosun?yönetim hala cok mu suclu emre akbaba konusunda????? dün baya kızgındın ya forumdaki arkadaşlarla bereberBüyük başkanımız çalışıyor yine galiba. Mustafa pektemek en az 20 gol atar
Ben olsam bu saatten sonra almak için bir şey yapmam. Alanya başkanı ne b.k yiyosa yesin. Kendi karsktersizliği, bize ndiaye lazım bari o elden kaçmasın veya cityli çocukpektemekle ilgilenmiyoruz.a spora göre bjk önermiş.herşeyi mustafa cengize baglamayalım.hazır burdayken sorayım.albayrrakın acıklamalarına ne diyosun?yönetim hala cok mu suclu emre akbaba konusunda????? dün baya kızgındın ya forumdaki arkadaşlarla bereber
not:yeni yönetimin begenmediğim comk tarafı var,mustafa cengiz hayranı falan değilim.ama sizler kadar yüklenmiyorum.2 haftada bi aysal hayranlıgımı dile getiriyorum bilen bilir
şu an iş emrede bitiyo.bi görüşme daha olacakmış.fenere giderse bunca şey üstüne sonu malum.kendine yazık eder.neticede fener ve ali koç rezil oldu.bizlik bi durum yok artık.Ben olsam bu saatten sonra almak için bir şey yapmam. Alanya başkanı ne b.k yiyosa yesin. Kendi karsktersizliği, bize ndiaye lazım bari o elden kaçmasın veya cityli çocuk
Bir futbolcu fenerliyim dese biz de almaya çalışsak eminim taraftar ayaklanır istemezdi ama bunlar nasıl midesiz bir camiaysa tek mantıkları GSye gitmesin de ne olursa olsun. Sonra Emreden hayır bekleyecekler. Vallahi bazen hiçbir şeye gerek kalmadan kendi kendilerini rezil ediyorlar.şu an iş emrede bitiyo.bi görüşme daha olacakmış.fenere giderse bunca şey üstüne sonu malum.kendine yazık eder.neticede fener ve ali koç reizl oldu.bizlik bi durum yok artık.
nevzat haberi ama nevzat bu ara yine iyi duyum konusunda.dogrudur belki