Nedim Tokuyucu
İmparator
Bence basında çıkmamış bir oyuncudur. Eğer bunlardan ise modeste veya origidir diyecem en matıklısı.albin ekdal
origi
stoper mirin
bjk bunları da istemiş
Bence basında çıkmamış bir oyuncudur. Eğer bunlardan ise modeste veya origidir diyecem en matıklısı.albin ekdal
origi
stoper mirin
bjk bunları da istemiş
kurbanda satsinlar zam geldi zatennegredo her cuma satılır renkdash
Ben videoyu şimdi izledim. Bjkden istedik demiyor Albayrak. Ortak istediğimiz bir oyuncu vardı Fikret Ormandan izin istedik, alabilirsiniz dedi diyor. Yani bjkde oynamayan başka bir oyuncu.
O videoyu nerden bulabilirim ?
dunya evine girmis herhalEmre Akbaba h.o.!
Az önce Emre'nin kapıcısının oğlunun arkadaşı ile konuştum. Eved demiş...Akşam yemeğinden sonra imza atacak dedi. Hatta teyit ettirmek için Alanya'da tatilde olan arkadaşımı aradım, oradaki resepsiyonist halis muhlis Alanyalı'ymış ve o çevredekilerin çoğunu tanıyormuş. O da eved demiş...
Eved...
Bu hacı video. Buradan direk pektemeki çıkarmış medya. Burada demek istediği ya önceden bjkde oynamış bir topçu yada beraber talip olunan bi topçu. Aboubakar olsa keşke
Nikah şahidide sendin herhalEmre Akbaba h.o.!
Az önce Emre'nin kapıcısının oğlunun arkadaşı ile konuştum. Eved demiş...Akşam yemeğinden sonra imza atacak dedi. Hatta teyit ettirmek için Alanya'da tatilde olan arkadaşımı aradım, oradaki resepsiyonist halis muhlis Alanyalı'ymış ve o çevredekilerin çoğunu tanıyormuş. O da eved demiş...
Eved...
şöyle birşey de olabilir;Bjk klubuyle karsilikli alisveris diyor. Bjkden mi alacaz abubakari direk pektemek iste
şöyle birşey de olabilir;
vagner love.
emre akbaba + vagner love
aynı alanyadaki gibi önlü arkalı fena da olmazlar.