GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 283

Alper Altun ·

Cevap
8,5K
Okunma
469,7K
Sayfa
283/426
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Akbaba h.o.!
Az önce Emre'nin kapıcısının oğlunun arkadaşı ile konuştum. Eved demiş...Akşam yemeğinden sonra imza atacak dedi. Hatta teyit ettirmek için Alanya'da tatilde olan arkadaşımı aradım, oradaki resepsiyonist halis muhlis Alanyalı'ymış ve o çevredekilerin çoğunu tanıyormuş. O da eved demiş...

Eved...

Dky15WyW0AA1EDa.jpg

bu apoyu transferden sorumlu yapanlar harbi ucmus. futbolcularla ilgilensin yeterli bu adam. kimseye haddinden fazla sorumluluk vermeyeceksin. cok cabuk kandirirlar apoyu

e
Emre Akbaba h.o.!
Az önce Emre'nin kapıcısının oğlunun arkadaşı ile konuştum. Eved demiş...Akşam yemeğinden sonra imza atacak dedi. Hatta teyit ettirmek için Alanya'da tatilde olan arkadaşımı aradım, oradaki resepsiyonist halis muhlis Alanyalı'ymış ve o çevredekilerin çoğunu tanıyormuş. O da eved demiş...

Eved...
dunya evine girmis herhal

Emre Akbaba h.o.!

Eved...
Nikah şahidide sendin herhal

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt