GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 285

Alper Altun ·

Cevap
8,5K
Okunma
469,7K
Sayfa
285/426
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pektemez, Robben gibi bir Oyuncudur.
Terim Bir Neco efekti istiyor galiba.

Kalitelidir, lakin kronik sakat. Her an seni yarı yolda bırakabilir.

futbol arenayı ndiayede de ciddiye almadım.heleki sakat 30 yasındaki pektemegi terimin isteycegini sanmıyorum.aspor gaza getirdi yine medyayı

Allah aşkına transfer dönemini kapatın artık bizim yöneticilerin topçu filan alacağı yok rakiplerimizin istemediği çöpleri filan takıma doldurmaya başladılar yakında İsmail Köybaşı 'nı Mustafa Akbas 'ı filan da almaya çalışırlar ...

Düne kadar emre kesin bizde diyordum ama zaman geçtikçe korkmaya başladım yüreğime bir taş oturdu sanki... sen de satma be çocuk para için kariyerinin içine sıçma ..

@selimmanav: Galatasaray'da Lionel Carole'ün ayrılığının ardından, genç sol bek Furkan Korkut'la profesyonel sözleşme imzalanır diye düşünüyorum. Furkan'ın ismi bir dönem İngiliz ekipleriyle de anılmıştı. Furkan, ileride isminden bahsettirecek gibi.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bunlar da sıkıyor var ya gören de Ajax alt yapısı sanacak herkes wonderkid oluyor

Pektemeke inanmayın ya. Adam bir açıklama yaptı diye bjknin en çöpünü hemen bize yazdı medya. Biz çöp olduğunu biliyoruz da terim bilmiyor mu? İnanmayın

bu apoyu transferden sorumlu yapanlar harbi ucmus. futbolcularla ilgilensin yeterli bu adam. kimseye haddinden fazla sorumluluk vermeyeceksin. cok cabuk kandirirlar apoyu
Severim Apo yu cana yakın, iyi bir Galatasaray'lı.

Lakin, Transferler ona bırakılmamalı.

Bize çok dil bilen genç yakışıklısı ve eğitimli bir transfer direktörü / S.D. lazım, Albyarak yerine.

yerli endişesine son kez cevap vereceğim.yunuslar,celiller,geri dönen birhanlar şans bulursa hiç bişekilde sorun yok.yerlinin kralı altyapıda.

sırf potansiyeli için,onca sakatlıgına ragmen sözleşmesi uzatılan bi doğuş can var.mustafa cengiz lafla dönmeyeceğiz demişti altyapıya,doğus cana sahip cıktılar.birhana sahip cıktılar.hayırlısı
birhanda süper ligder oynayacak potansiyel varmı kaldırırmı ligi ben hiç izlemedim cocugu

fbye belirli süre vermisler transfer icin, fb bunu dikkate almamis, iki hafta sonra transfer dönemi bitecek diye görüsmeleri sonlardirmislar

resmi siteye göre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt