Nedim Tokuyucu
İmparator
Pektemeke inanmayın derim
milli takım solbeki.yetenekli geleceği var@Sergen Zeren furkan korkut nasıl? pro sözleşme imzalanacakmış

yine gaza geliyosunuz neyseAllah aşkına transfer dönemini kapatın artık bizim yöneticilerin topçu filan alacağı yok rakiplerimizin istemediği çöpleri filan takıma doldurmaya başladılar yakında İsmail Köybaşı 'nı Mustafa Akbas 'ı filan da almaya çalışırlar ...
oyuncuyu hiç izlemedim
@selimmanav: Galatasaray'da Lionel Carole'ün ayrılığının ardından, genç sol bek Furkan Korkut'la profesyonel sözleşme imzalanır diye düşünüyorum. Furkan'ın ismi bir dönem İngiliz ekipleriyle de anılmıştı. Furkan, ileride isminden bahsettirecek gibi.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Severim Apo yu cana yakın, iyi bir Galatasaray'lı.bu apoyu transferden sorumlu yapanlar harbi ucmus. futbolcularla ilgilensin yeterli bu adam. kimseye haddinden fazla sorumluluk vermeyeceksin. cok cabuk kandirirlar apoyu
birhanda süper ligder oynayacak potansiyel varmı kaldırırmı ligi ben hiç izlemedim cocuguyerli endişesine son kez cevap vereceğim.yunuslar,celiller,geri dönen birhanlar şans bulursa hiç bişekilde sorun yok.yerlinin kralı altyapıda.
sırf potansiyeli için,onca sakatlıgına ragmen sözleşmesi uzatılan bi doğuş can var.mustafa cengiz lafla dönmeyeceğiz demişti altyapıya,doğus cana sahip cıktılar.birhana sahip cıktılar.hayırlısı