Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Enes Ünal'i Besiktas'in Talisca'da yaptigi gibi 2 yilligina kiralasak süper olur. Eren Derdiyok'u da 1-2 milyona biraksinlar. Sezon sonu serbest kalacak, sözlesme uzatmaya falan kalkmasinlar Eren'le. Paragöz'ü de 11 milyona Araplara kitlersek saglam bir forvet alabiliriz. Ilaveten 2 adam da kiralanabilir. Emre Akbaba icin 3 milyon euro verdiysek acigimiz 3.3 milyon euro oldu demektir. Bu bedelin üstünde bir paraya oyuncu sattigimiz anlamina gelir.

Dünde demiştim Emre Fenere gitmez diye iyi kapak oldu Fener , 4 Milyon bu kalitede bir yerli için normal hayırlı olsun

vagner love ile akbabayı buluşturalım

tolgay+ vagner = belhanda + eren takasına fitim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Göztepe maçına olmasa da Alanya maçına ve performans alırsak sonraki maçlara Hoca kesin böyle çıkacak.

--------Fernando--------
Emre-----------Belhanda

Burada iş Belhanda'ya kalıyor. Orta sahanın işçiliğini o yapacak.

Zaten koşu mesafesi ve dikine top taşıma anlamında sorun yaşamıyordu.

Koşmanın verdiği yorgunluk ile bitiricilik ve final pası konusunda yaşadığı sorunu Emre çözecektir.

Umarım çok iyi ikili olurlar. Aralarında ki kimya bir tutarsa özellikle iç saha maçlarında acayip güzel bir futbol izleyebiliriz hücum anlamında.

----- Fernando -----
Belhanda - Akbaba

fblilerde kendilerini avutuyorlar antuda yok fazladan girmiş oldu gsye yok yemledik dansöz bunlar ya

ulan kim bu bjknin istediği ama bizim alacagımız oyuncu

ffp açığını kapatmak için zamisi satacaz mecbur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Donk'u kulübeye göndermissiniz. Orta sahamizi yarim senedir tek basina ayakta tutan adami kesenler hangi maclari izliyor acaba?

Romantiklik yapmanin anlami yok. Donk bu takimin banko ön liberosudur. Göz var nizam var.

paranın 2,5 milyonunu nef verirse.1,5 milyon kalıyo geriye.carole da 1 milyona gitse,geri kalanı da ahmedi sepetleyip hallederiz.kimse satılmaz

Emre'ye verilen paraya çok takılmıyorum. Nasıl olsa Fener şampiyonlar ligine gitmeyerek bize ortalam 10 mil.€'luk katkı yaptı.
Sponsor aslında Fener

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt