- 26 Ekim 2009
- 8.098
- 2.017
- 1.588
fblilerde kendilerini avutuyorlar antuda yok fazladan girmiş oldu gsye yok yemledik dansöz bunlar ya
O enayilerin parasiyla aliyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fblilerde kendilerini avutuyorlar antuda yok fazladan girmiş oldu gsye yok yemledik dansöz bunlar ya
O MODESTE GELMESI LAZIM. hadi be Hilal misin nesin, vazgec Modeste'den, al bizim OglaniCarole gitti akbaba geldi
şimdi sırada
gomis out modeste in
sonra da belhanda out ndiaye in![]()
Kiralık oyuncu da gelecek. Bu yüzden satış mecburiparanın 2,5 milyonunu nef verirse.1,5 milyon kalıyo geriye.carole da 1 milyona gitse,geri kalanı da ahmedi sepetleyip hallederiz.kimse satılmaz
nef paranın büyük kısmını karşıladı dedi albayrak.emreye biz en fazla 2-2,5 milyon vereceğizEmre'ye verilen paraya çok takılmıyorum. Nasıl olsa Fener şampiyonlar ligine gitmeyerek bize ortalam 10 mil.€'luk katkı yaptı.
Sponsor aslında Fener
ndiaye alınıyor belhanda oynamaz artık----- Fernando -----
Belhanda - Akbaba
Dripling üzeri paslaşarak rakipleri parçalayan bir orta saha görüyorum biri sağ diğeri sol taraftan ters ayaklarla güzel kornerler kullanırlar duran toplarda da aynı şekilde sonunda bir penaltıcı görüyorum bazuka gibi yapıştıracak duran top oldu mu maicon değil Emre geçecek güzel şeyler olacak. Umarım bir gün kaptanımız da olacaktır.----- Fernando -----
Belhanda - Akbaba
hem solak hem de penaltıcımız ve frikikçimiz de var artıkTakımda uzaktan şut atacak orta saha var, müthiş duygu.

Kesinlikle öyle,sonunda şut çekebilen,frikik kullanabilen bir 10 numaraya kavuşuyoruzTakımda uzaktan şut atacak orta saha var, müthiş duygu.