Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saat 6'ya 5 var.. Bence birazdan bir Transfer haberi daha düşer Medyaya.. 19:05'te de ateşlemeler başlar

Bence hoca Belhanda'yı göndermek istemiyor... Kanatlarda da çabuk oyuncular sevdiğini biliyoruz o yüzden Feghouli'ye teklif gelse hemen gönderir bence.. Ona yer bulamadı 10 numara deniyor orta saha deniyor, kanatta istediğini alamıyor sanki.... Kötü oyuncu mu asla değil ama 4m maaşı kötü, o maaş ile 3 tane iyi oyuncu oynatırsın

hala belhanda mı diyosunuz abi....hoca oyunu iki yönlü oynayan oyuncu istiyorum demişti.ndiaye gelirse ndiaye de 10 numarada oynayabilyo.belhanda gidebilir bu durumda.ve forvet için yer açılır.

ama gomis gidip modeste ve umut bozok gelirse süper olur.belhanda gitmeyedebilir yani.

bu dinsiz nevzat, ali naci ve bilmium yalan haber üreten diger sözde muhabirlerin hic yazmadigi bir oyuncu alsalar da keyiflensek

modeste ve umut bozok için sponsor olsun erden timur başkan

TRANSFER - Arsenal, Joel Campbell’ın Serie A ekiplerinden Frosinone’ye transfer olduğunu duyurdu.

"Almanya halkından özür diliyorum. Bir daha böyle hatalar yapmayacağım. Umarım hepsi beni affeder. Almanya Milli takımında eskisinden daha iyi oynamaya devam edeceğim."
- İlkay Gündoğan

İzleyen kuşlar cik cik diye diye çatlasın..
Şimdiden eyvallah..
IMG_20180817_175905.webp

Bayağı da yakışmış formamız..
Yakışıklılığına yakışıklılık katmış

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence hoca Belhanda'yı göndermek istemiyor... Kanatlarda da çabuk oyuncular sevdiğini biliyoruz o yüzden Feghouli'ye teklif gelse hemen gönderir bence.. Ona yer bulamadı 10 numara deniyor orta saha deniyor, kanatta istediğini alamıyor sanki.... Kötü oyuncu mu asla değil ama 4m maaşı kötü, o maaş ile 3 tane iyi oyuncu oynatırsın
hoca ndiayeyi istediğne göre belhandayı düşünmediği kesin. zaten bana kalırsa fatih hoca geldiği gün belhandayı oynatmaz dedim çünkü onun futbol yapısına uymuyor. fatih hocanın oyun yapısında önliberonun önündeki ikiliden biri üretken skorer diğeri de hareketli ve pres gücü yüksek bi isim olmalı. belhanda da ikisi de yok

TRANSFER - Arsenal, Joel Campbell’ın Serie A ekiplerinden Frosinone’ye transfer olduğunu duyurdu.

"Almanya halkından özür diliyorum. Bir daha böyle hatalar yapmayacağım. Umarım hepsi beni affeder. Almanya Milli takımında eskisinden daha iyi oynamaya devam edeceğim."
- İlkay Gündoğan
Yaptığını hata olduğunu mu düşünüyormuş ? Yazık...

Türkiye de sadece GALATASARAY da oynarım diyen umut bozok için ne yapacagız?bonservisi 6 milyondu galiba

TRT spor 1 saat sonra yaklaşık 19:05 gibi basın toplantısı olacak diyor bekliyorlarmış :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt