- 22 Mayıs 2010
- 3.494
- 219
- 1.173
Saat 6'ya 5 var.. Bence birazdan bir Transfer haberi daha düşer Medyaya.. 19:05'te de ateşlemeler başlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10m a serbest kalir maddesi vardi olabilirFeghouili'yi çok seviyorum ama çok para alıyor ve istediğimiz katkıyıda alamıyoruz.. Bence Feg'i vericekler,
Aklıma Lincoln transferi geldi orda da bir miktar parayı sponsor vermişti imza töreninde D-Smart şapkası var.Emrenin töreninde de Nef şapkasi bekliyorumEkli dosyayı görüntüle 27030
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
1,5 milyonunu tahminimce erden başkan verdi.teşşekkür ederiz

hoca ndiayeyi istediğne göre belhandayı düşünmediği kesin. zaten bana kalırsa fatih hoca geldiği gün belhandayı oynatmaz dedim çünkü onun futbol yapısına uymuyor. fatih hocanın oyun yapısında önliberonun önündeki ikiliden biri üretken skorer diğeri de hareketli ve pres gücü yüksek bi isim olmalı. belhanda da ikisi de yokBence hoca Belhanda'yı göndermek istemiyor... Kanatlarda da çabuk oyuncular sevdiğini biliyoruz o yüzden Feghouli'ye teklif gelse hemen gönderir bence.. Ona yer bulamadı 10 numara deniyor orta saha deniyor, kanatta istediğini alamıyor sanki.... Kötü oyuncu mu asla değil ama 4m maaşı kötü, o maaş ile 3 tane iyi oyuncu oynatırsın
carole 1 milyona gider ,albayrak paranın büyük kısmı neften demiş.nef 2,5 milyon kadarını verdi belliki.500.00e de ahmeti kiralarız oldu bittiAradaki fark 1 yalnız Sergencim.
Yaptığını hata olduğunu mu düşünüyormuş ? Yazık...TRANSFER - Arsenal, Joel Campbell’ın Serie A ekiplerinden Frosinone’ye transfer olduğunu duyurdu.
"Almanya halkından özür diliyorum. Bir daha böyle hatalar yapmayacağım. Umarım hepsi beni affeder. Almanya Milli takımında eskisinden daha iyi oynamaya devam edeceğim."
- İlkay Gündoğan
19:05'i niyahet görebileceğizarif ulu nerde sonunda muradına erecek gibi. bu sefer 19.05 açıklaması gelir gibi![]()
3 milypnu zor verdik emreye. o da seneye kalsın 6 milyon bizi aşar şuanTürkiye de sadece GALATASARAY da oynarım diyen umut bozok için ne yapacagız?bonservisi 6 milyondu galiba