Berkay Kandemir
Büyük Kaptan
- 25 Mart 2018
- 23.601
- 17.575
- 1.838
Yalnız Michael Frey de yalan oldu büyük ihtimal aynı günde hahahahahh
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalnız Michael Frey de yalan oldu büyük ihtimal aynı günde hahahahahh
Emre'nin maaşı çok merak ediyorum.
Yani bizi sonuna kadar istedi diye çocuğu sömürecek miyiz yoksa ödüllendirekcek miyiz?
Bana kalırsa 1-1.8 arası her rakam makul. Fakat 1.4 falan alırsa güzel iş yaparız yani Garry kadar.
Bir de aslan parçası zor ama TL'den sözleşme yaparsa mükemmel iş olur.![]()
Yetmezzz Ndiaye ya da ona benzer bir orta saha daha lazımKiralik Denayer ile bonservisi elinde olan Modeste'yi alip isimize bakalim
Acaba Emre hocaya ne söyledi ve hoca böylesi bir reaksiyon gösterdi
Senad bok pardon ok , hala fb alabilir son anda diyor . Içten içe nasıl cildiriyorlar
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
TL ile almalı ama büyük ihtimal euro alacak. Kimse bana Tarık, Tolga, Eren şu kadar euro alıyor Emre Akbaba TL mi alacak demesin. Evet alacak bazı şeyleri değiştirmemiz gerekiyor mali yönden sıkıntılarımız ortada döviz kuru ortada zaten Mayıs 2019'da Eren, Tarık, Tolga ve Selçuk'un sözleşmeleri bitiyor. Bundan sonra her yerli futbolcuyla TL ile sözleşme yapılmalı. Gerekirse diğer kulüplerle oturulup ortak karar alınılmalı yerli futbolcuya euro verilmemeli. Yerli futbolculara Avrupa'da kimse bu parayı vermez o yüzden elleri mahkum kabul edecekler.
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yemin ediyorum var ya yatmadan önce her galatasaraylı çocuğun gördüğü futbolcu olsam galatasaray beni istese diğer tüm takımları reddedip galatasaraya yüreğimi veririm diye kurduğumuz hayalleri emre yaşıyor. şanslısın ve adamsın emreHoca ile konuştu sonra hoca alın falan dediyse kesin büyük duygu patlaması vardır orada.
Olum yapmayın, bizim gibi yani taraftar gibi bir futbolcu çıkıp bu takımı sevince ve bunu açık açık haykırınca gözlerim doluyor.
Bu Akbaba büyük karakter Allah yolunu açık etsin.