Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre'nin maaşı çok merak ediyorum.

Yani bizi sonuna kadar istedi diye çocuğu sömürecek miyiz yoksa ödüllendirekcek miyiz?

Bana kalırsa 1-1.8 arası her rakam makul. Fakat 1.4 falan alırsa güzel iş yaparız yani Garry kadar.

Bir de aslan parçası zor ama TL'den sözleşme yaparsa mükemmel iş olur. :cigara:

TL ile almalı ama büyük ihtimal euro alacak. Kimse bana Tarık, Tolga, Eren şu kadar euro alıyor Emre Akbaba TL mi alacak demesin. Evet alacak bazı şeyleri değiştirmemiz gerekiyor mali yönden sıkıntılarımız ortada döviz kuru ortada zaten Mayıs 2019'da Eren, Tarık, Tolga ve Selçuk'un sözleşmeleri bitiyor. Bundan sonra her yerli futbolcuyla TL ile sözleşme yapılmalı. Gerekirse diğer kulüplerle oturulup ortak karar alınılmalı yerli futbolcuya euro verilmemeli. Yerli futbolculara Avrupa'da kimse bu parayı vermez o yüzden elleri mahkum kabul edecekler.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Savaş Çorlu: "Son 3 aydır 'Galatasaray, Galatasaray!' diye dolanan. Sürekli yönetimi arayıp 'Bitti mi? Tamam mı? diye soran bir Emre Akbaba vardı."

CİMBOMBOM'un çocuğu EMRE AKBABA...

Hoca ile konuştu sonra hoca alın falan dediyse kesin büyük duygu patlaması vardır orada.

Olum yapmayın, bizim gibi yani taraftar gibi bir futbolcu çıkıp bu takımı sevince ve bunu açık açık haykırınca gözlerim doluyor.

Bu Akbaba büyük karakter Allah yolunu açık etsin, sakatlık kaza bela vermesin.

Son düzenleme:
DkzoBrhXsAAnCL-.jpg

Apo gençleşmiş yeminlen

Kiralik Denayer ile bonservisi elinde olan Modeste'yi alip isimize bakalim

TL ile almalı ama büyük ihtimal euro alacak. Kimse bana Tarık, Tolga, Eren şu kadar euro alıyor Emre Akbaba TL mi alacak demesin. Evet alacak bazı şeyleri değiştirmemiz gerekiyor mali yönden sıkıntılarımız ortada döviz kuru ortada zaten Mayıs 2019'da Eren, Tarık, Tolga ve Selçuk'un sözleşmeleri bitiyor. Bundan sonra her yerli futbolcuyla TL ile sözleşme yapılmalı. Gerekirse diğer kulüplerle oturulup ortak karar alınılmalı yerli futbolcuya euro verilmemeli. Yerli futbolculara Avrupa'da kimse bu parayı vermez o yüzden elleri mahkum kabul edecekler.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende senin gibi düşünüyorum olması gereken bu.

Fakat diğer kulüpler meselesine katılmıyorum.

Emre Akbaba transfer süreci daha taze önümüzde canlı örnek.

Böyle davranan bir camia asla diğer kulüpler ile ortak hareket etmez.

Yabancı sınırı gelince daha net anlayacağız son dakika araya girip eurodan sözleşme verir piyasadaki iyi yerli oyunculara.

Hoca ile konuştu sonra hoca alın falan dediyse kesin büyük duygu patlaması vardır orada.

Olum yapmayın, bizim gibi yani taraftar gibi bir futbolcu çıkıp bu takımı sevince ve bunu açık açık haykırınca gözlerim doluyor.

Bu Akbaba büyük karakter Allah yolunu açık etsin.
yemin ediyorum var ya yatmadan önce her galatasaraylı çocuğun gördüğü futbolcu olsam galatasaray beni istese diğer tüm takımları reddedip galatasaraya yüreğimi veririm diye kurduğumuz hayalleri emre yaşıyor. şanslısın ve adamsın emre

Büyük Galatasarayın Büyük taraftarı bir sorum olacak şimdi bu angut forumlular buraya bakıyor değil mi? angutlarrrr olm Emre bizim koçun taştaşları sizin.İyi günlerde kullanın mk kuşları

Tüm medya Türk Telekom Stadı toplantı salonunda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt