- 29 Haziran 2015
- 34.735
- 28.280
- 2.083
Mustafa Cengiz: "Becerikli bir yönetim olarak oyuncu satmaya çalışacağız."
Bunu dedi mi ciddi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mustafa Cengiz: "Becerikli bir yönetim olarak oyuncu satmaya çalışacağız."
Nerden biliyorsun vermediğini? Hiçbir şey açıklamadılarSikeciler suleymani ve ayew için kiralama parası vermedi bu tarZ kiralama yaparsan ki zor ve beceri isteyeni budur ,ozaman UEFA'ya takilmiyorsun
cl kadrosuna kayıt edemeyiz ki mesele osatış devre arası da olabilir. 3 milyon avroluk acıgı 31 mayısa kadar hallederiz.umut bozoku yoklamalıyız bence modeste gelmeyecekse..kiralık opsiyon olsun.adnan öztürk ve cem uzan girsin devreye
başkan kötü laf taraftarı dedi,futbolcu satma işini becerebilmek dedi taraftara ve hocaya laf soktu olması gerekenden fazlasını istemiyo kimse başkan sırasıyla
belhanda-gomis-maicon u satın
denayer-ndiaye-modeste veya o ayarda forvet kontenjan kalınca scout işi ucuz genç alın barışalım..
Kesinlikle...Fm'de bile hemen yapamazsın o dediklerini
Bunu dedi mi ciddi?
Dedi. Becerikli lafınıda kötü espiri olarak değerlendirin dedi kinaye yaptı birazBunu dedi mi ciddi?
Bunu dedi mi ciddi?
imkansız değil ilk etapta belhanda,gomis satışıda olur sonra eksik bölgelerimize transfer yapmak zor olmasa gerek..Fm'de bile hemen yapamazsın o dediklerini
başkan dedikodulara inanmak istemiyorum dedi.şu kesin emreyi fenerbahce istedi.emreden de duyacagız zaten.Mustafa Cengiz, Emre Akbaba için ödenecek bonservisi açıkladı
"(Fenerbahçe sorusuna yönelik olarak) Bir şeyin iktisatta marjinal değeri vardır. Bu değer oynaktır. Ben kasıtlı yaptıklarına inanmak istemiyorum, o tür şeylerin geçmişte kaldığına inanıyorum. İnanmak istiyorum en azından."
" 4 yıllık bir anlaşma yapacağız. Bir iki saat içerisinde bitecek transfer kesin konuşmuyoruz ama 4 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceğiz. Bunun da büyük kısmını sponsorumuz karşılayacak"
"Fenerbahçe bizim çok değerli bir rakibimiz. Bizim ilişkimizi asla etkilemez. Biz öyle bir teklif vermediklerini biliyoruz, en azından resmiyete dökülmüş bir davranış yok. Biz kendimizden sorumluyuz. Biz isterdik ki Emre bize bedava gelsin ama böyle bir dünya yok"
bunlarla bosuna birbirimize girdik
Ya şöyle tek satırı alıp sunmalarına deli oluyorum 50 tane adam bu tek satırdan teori üretecek şimdi. O cümleye gelene kadar yönetim ve kendini eleştirdi sonra da becerikli olacağız olmaya çalışacağız oyuncu satacağız dedi çok kibar dedi laf sokma filan yok.