Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
başkan kötü laf taraftarı dedi,futbolcu satma işini becerebilmek dedi taraftara ve hocaya laf soktu olması gerekenden fazlasını istemiyo kimse başkan sırasıyla
belhanda-gomis-maicon u satın
denayer-ndiaye-modeste veya o ayarda forvet kontenjan kalınca scout işi ucuz genç alın barışalım..

Mustafa Cengiz, Emre Akbaba için ödenecek bonservisi açıkladı

"(Fenerbahçe sorusuna yönelik olarak) Bir şeyin iktisatta marjinal değeri vardır. Bu değer oynaktır. Ben kasıtlı yaptıklarına inanmak istemiyorum, o tür şeylerin geçmişte kaldığına inanıyorum. İnanmak istiyorum en azından."

" 4 yıllık bir anlaşma yapacağız. Bir iki saat içerisinde bitecek transfer kesin konuşmuyoruz ama 4 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceğiz. Bunun da büyük kısmını sponsorumuz karşılayacak"

"Fenerbahçe bizim çok değerli bir rakibimiz. Bizim ilişkimizi asla etkilemez. Biz öyle bir teklif vermediklerini biliyoruz, en azından resmiyete dökülmüş bir davranış yok. Biz kendimizden sorumluyuz. Biz isterdik ki Emre bize bedava gelsin ama böyle bir dünya yok"

bunlarla bosuna birbirimize girdik

Buarada bende özleştirimi yapayım yönetime ağır laflar ettim ama gerekm Emre transferi ve çok daha önemlisi borçların tl ye uzun vadede iki bankada toplanması gerçekten son derece başarılı hamlelerdir

Tolga keyfine göre takılıyor da bizim yaptırım durumumuz yok mu acaba. Bonservisi geçtim şu 2 milyonluk maaştan kurtulsak.

başkan kötü laf taraftarı dedi,futbolcu satma işini becerebilmek dedi taraftara ve hocaya laf soktu olması gerekenden fazlasını istemiyo kimse başkan sırasıyla
belhanda-gomis-maicon u satın
denayer-ndiaye-modeste veya o ayarda forvet kontenjan kalınca scout işi ucuz genç alın barışalım..

Fm'de bile hemen yapamazsın o dediklerini

Bunu dedi mi ciddi?

Ya şöyle tek satırı alıp sunmalarına deli oluyorum 50 tane adam bu tek satırdan teori üretecek şimdi. O cümleye gelene kadar yönetim ve kendini eleştirdi sonra da becerikli olacağız olmaya çalışacağız oyuncu satacağız dedi çok kibar dedi laf sokma filan yok.

Mustafa Cengiz, Emre Akbaba için ödenecek bonservisi açıkladı

"(Fenerbahçe sorusuna yönelik olarak) Bir şeyin iktisatta marjinal değeri vardır. Bu değer oynaktır. Ben kasıtlı yaptıklarına inanmak istemiyorum, o tür şeylerin geçmişte kaldığına inanıyorum. İnanmak istiyorum en azından."

" 4 yıllık bir anlaşma yapacağız. Bir iki saat içerisinde bitecek transfer kesin konuşmuyoruz ama 4 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceğiz. Bunun da büyük kısmını sponsorumuz karşılayacak"

"Fenerbahçe bizim çok değerli bir rakibimiz. Bizim ilişkimizi asla etkilemez. Biz öyle bir teklif vermediklerini biliyoruz, en azından resmiyete dökülmüş bir davranış yok. Biz kendimizden sorumluyuz. Biz isterdik ki Emre bize bedava gelsin ama böyle bir dünya yok"

bunlarla bosuna birbirimize girdik
başkan dedikodulara inanmak istemiyorum dedi.şu kesin emreyi fenerbahce istedi.emreden de duyacagız zaten.

Ya şöyle tek satırı alıp sunmalarına deli oluyorum 50 tane adam bu tek satırdan teori üretecek şimdi. O cümleye gelene kadar yönetim ve kendini eleştirdi sonra da becerikli olacağız olmaya çalışacağız oyuncu satacağız dedi çok kibar dedi laf sokma filan yok.

Baya baya foruma gönderme yapmış desene, böyle devam etsin güzel yolda.

46571424-jpeg.27050

erden timur başkanımız

Başkan burayı okuyor bence ha. Buradaki eleştirilerin hepsine cevap verdi. Sinan Bilginden şüpheleniyordum zaten Cengiz mi acaba diye iyice arttı şüphem :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt