Nurullah Fethi
10 Numara!
- 2 Ocak 2011
- 13.968
- 10.747
- 1.688
Şu polonyalı stoperi unutmayın.
O da olur Epl'de oynayan. Lenget mi neydi öyle bir şey.
O da olur Epl'de oynayan. Lenget mi neydi öyle bir şey.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tercüman Mert yumurtladı mı acaba.
Tercüman Mert yumurtladı mı acaba.
Ben ihtiyacimiz olan mevkiler stoper ve forvet diyorum ama hoca Ndiaye'yi alip Donk'u stoper oynatirsa sasirmam yani
Mert'in dayisiNeden ? Kankisi mi![]()
Trt de Alp pehlivan Donk stoper oynayacak onun yerine santrafor ve orta saha gelir minvalinde konuştu
Bir de Tarık ve Tolgayı şutluyormuşuz
Çok kesin konuşuyordu sanki bir şeyler biliyormuş gibi
Neden ? Kankisi mi![]()
Bence çok yüksek bir ihtimal. Ben baştan beri bunu planladıklarını düşünüyorum. Yabancı kontenjanı 2 ve forvet, orta saha bariz istiyor . Ha stoper de istiyor ama Denayer olmayınca sürpiz yapar mıyız muammaBen ihtiyacimiz olan mevkiler stoper ve forvet diyorum ama hoca Ndiaye'yi alip Donk'u stoper oynatirsa sasirmam yani
miranda ozan olurUjfalusi gibi adam olsaydı ben Ozan Kabak'a tamam derdim hatta direk Ozan Kabak oynasın da denirdi fakat Serdar veya Maicon'un tecrübe seviyesiyle Ozan Kabak'ı ateşe atarız![]()
Muso var da bırakmazlarmilanda da stoper var de mi lan
Pardon Miranda diye okudum :dmilanda da stoper var de mi lan
denayere baglı değiliz,hoca stoper istiyosa alternatifi vardır.basından beri denayere zor dediler zatenBence çok yüksek bir ihtimal. Ben baştan beri bunu planladıklarını düşünüyorum. Yabancı kontenjanı 2 ve forvet, orta saha bariz istiyor . Ha stoper de istiyor ama Denayer olmayınca sürpiz yapar mıyız muamma
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hah tam donk luk bölge zaten. Bi pas hatasıyla yolu yedirir artık. Önceden telafisi oluyor arkadakilerden şimdi rahat rahat yedirir.Bence Donk stoper olacak. Ndiaye ve forvet gelecek
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi