Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konyaspor, bugünkü Antalyaspor maçına formasındaki TL simgesi ile çıkacak.
Dk3bzXCXgAA9mXf.jpg
Bu hamleyle orta doğuda kartlar yeniden dağıtılacak

marchiiso en kötü çine gider gibi,fransadan da talip bulur :cry:

Alanya'da onları yapan bizde daha fenasını yapar yanında ki oyuncuların kalitesi artacak , hoca , taraftar faktörü falan yeter ki çalışsın ve mücaleden kaçmasın.

Emre Akbaba en sevdiğim topçu tipi bu kesin...Futbolda şu var kendimden örnek verirsem genç takımda futbol oynarken forvet arkası oynar rahat takılırdım.Santraforumuz kadar da golüm asistim vardı resmi maçlarda sezon boyunca...

PAF takıma geçiş yaptığımda noluyo dedim, daha fazla mücadele daha fazla pas alışverişi istiyodu hoca benden ve görev dışına çıkınca da hop oyundan çekip alıyordu yerime de bildiğin bi güreşçiyi oyuna sokuyordu...Nitekim rahat takılamadığım için sezonu 3-5 gol 3-5 asistle tamamlamıştım....Demem o ki Alanya da ki şekliyle bizdeki şekli farklı olabilir Emre nin...İnşallah Fatih hocam Emre den yeteneklerini ön plana çıkarabileceği şekilde faydalanır...

şu maiconu iyi paraya satıp garay ,juan jesus veya mirandayı alsak da rahat etsek biraz

Gomis kalacak, adam hatasini anladi simdi onu affetmekten baska sansimiz yok. Cunku sonucta kaybeden Galatasaray olur. Birde twitterde oc gibi kufur edenler var. Ayiptir kardesim.

Gomisin gecen sezon yaptiklari ortada, bunu gormemezlikten gelmeyelim. Selcuk gibi yatmadi en azindan

Marchisio imza parası+yüklü bir yıllık para ister.Almamız mümkün değil.Gecin onu.

Zaten birkaç güne Milan,Napoli, Fiorentina tarzı iddialı bir İtalyan kulübüne imzayı basar boşuna ümit etmeyin.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Denayer'in gitmesine sevindim. Bizi Ş.Ligi seviyesinde taşıyacak bir stoper değil. 2-3 yıl sonra önemli bir stoper olacak potansiyeli var ancak bonservisiyle alamadığımız sürece Denayer önemli bir transfer sayılmazdı.

Carole'yi çok düşük bir bedele göndermemiz 2 yabancı hakkımızı da kullanacağımızı gösteriyor. Biri 8 numara o kesin. Diğeri de fırsatlara göre ya santrafor ya da stoper olacak. Juan ve Ramires transferi Avrupa'da bile iddialı konuma getirir bizi.

Maicon-Juan-Mariano ve önlerinde Fernando-Ramires ile 5 Brezilyalı'nın uyumundan ciddi verim alırız. Nagatomo zaten uyumlu adam

Kurabileceğimiz en iyi kadro

-------------------------------Muslera---------------------------------

-Mariano-------Juan---------------------Serdar-------Nagatomo-----

-----------Fernando-------------------Ndiaye---------------------------

-Feghouli----------------Emre Akbaba---------------Rodrigues---------

-----------------------------Gomis-----------------------------------------

ALTERNATİF

---------------------------Erce Kardeşler----------------------------------

--Linnes----------Maicon-----------Ozan---------------Behich-----------

-------------------Donk----------------Selçuk/Celil------------------------

-Onyekuru-----------------Belhanda-------------------Sinan/Yunus-------

------------------------------Eren Derdiyok----------------------------------

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt