Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.835
- 11.195
- 1.838
ben duygusal biri degilimGerçekten için kan ağlıyor mu?
giden hicbir futbolcuya uzulmem
gelene de sevinmem, cop der gecerim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben duygusal biri degilimGerçekten için kan ağlıyor mu?
Mbaye Diagne transferini bitiren Galatasaray, gözünü stopere çevirdi. Sarı-kırmızılılar Standard Liege forması giyen Christian Luyindama'yı renklerine katma konusunda transfere hız verdi.
Galatasaray, dün geç saatlere kadar Kongolu stoper için mesai harcadı. Luyindama’nın transferi bugün açıklanabilir.
Galatasaray’da Fatih Terim ısrarla alınmasını istedi, Luyindama da geliyor. Diagne ve Mitroglou’nu kadrosuna katan Galatasaray, son takviyesini stoper bölgesine yapacak.
Sarı kırmızılılar Fatih Terim’in ‘Mutlaka kadromuza katmalıyız’ ifadesini kullandığı Kongolu stoperin transferini sonuçlandırmak için dün gece geç saatlere kadar bu isim için mesai harcadı. Maicon’un Çin’e transferi için görüşmeler sürerken 14 yabancı kontenjanı dolu olsa da Terim, Luyindama’nın alınmasını istedi.
Standard Liege Kulübü ile görüşen Galatasaray, transferde önemli mesafe kat etti. Maicon’un transferi Japonya’ya gerçekleşmese dahi Galatasaray Kongolu stoperi son anda bir pürüz çıkmazsa getirecek. Kongolu stoperde Galatasaray’a gelmeyi kabul ederken sarı kırmızılıların bu transferi de bugün KAP’a bildirmesi bekleniyor.
hürriyet
adamalr zajc dıye bırını aldılar baskan. serdar ve tolgay gıbı ıkı buyuk gslıyı transfer ederek transfer dönemını taclandırdılar. bence buyuk konusmayakrize komple degişti gibi.ankaragücü de iyi transferler yaptı ama akhisar ne de olsa.fenerin işi zor :d
Kral golü kaçıran aguero olsa da söveriz ?
Apo ve Cengiz’e giydirmelerde de önemli ölçüde azalma var.Hatta hiç yok..Reis sovuldu zaten bir aydir adi her ciktiginda sovuldu
Sadece su an gecici bir vizyoncu kitligi yasiyoruz Diagne geldi bu adam yedek geliyor son gun kariyerli falan o yuzden sovulmuyor
Bak cok degil yarin nobet bitsin hafta sonuna yaklasalim ilk mactan once maliyet cop vs. Diagne'ye de Mitroglou'ya da sovulecektir sabahlari ozellikle hele bir de Alanya macinda gol atamasin kacirsin falan tas ustunde tas kalmayacaktir endiselenme
Su an saat 3 itibariyle forumda olan gercek Galatasaray neferleri oyle ac susuz muhtac ki kimseye sovecek halde degiliz reis
Cagne nasil 7.7serdarın 2.3 borcu silindi ve diagne de 7.7 m euroya gelmiş oldu.
Güzel bir transfer dönemi oldu bence.
muhakkak vardır ama hatırlarsın yaşın 32 kovacevic , valeri karpin, alonsolu, nihatli , trt1 sociedad maçlarını biz bile izlerdik şampiyon olsunlar isterdik sırf milli oyuncumuz orada diyeVar zaten.
Rodrigues,Ozan ve serdar’dan toplam 22.3 milyon kar ettik
Diagne 10 milyon,marcao 4 milyon yani geriye 8.3 milyon euro kaliyor
Diagne 10 milyon mu oda henuz Belli degil belki 1-2 milyon oynama olur
Bana göre luyindama transferi icin Maicon’un kesinlikle satilmasi gerekiyor
aynen.temkinli olalım.yabancı kontenjanını hallederlerse alırlar birni de zajc keisn mi onu anlamadım.teklif yaptı diyo haberin orjinalinde,twitter hesapları bitti demiş amaadamalr zajc dıye bırını aldılar baskan. serdar ve tolgay gıbı ıkı buyuk gslıyı transfer ederek transfer dönemını taclandırdılar. bence buyuk konusmayak
akihisar transfer yaptı mı @Hamza Gölbaşı
marko rogu nasıl buluyorsunYalniz bu Zajc'in videolari bi hos dikine oynama bagimlisi gibi ayrica hep demisimdir orta saha ITALYA'dan alinir diye
UEFA ffp , al sat dengesini nasıl hallediyoruz Maicon'u satmadan, bunu da acıklasalardı bari..
ümraniyesporla kardeş kulüp degil mi akhisar :d bilmen lazımBen ne bileyim ama gormedim tmarktta da gozukmuyor