Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mbaye Diagne transferini bitiren Galatasaray, gözünü stopere çevirdi. Sarı-kırmızılılar Standard Liege forması giyen Christian Luyindama'yı renklerine katma konusunda transfere hız verdi.

Galatasaray, dün geç saatlere kadar Kongolu stoper için mesai harcadı. Luyindama’nın transferi bugün açıklanabilir.

Galatasaray’da Fatih Terim ısrarla alınmasını istedi, Luyindama da geliyor. Diagne ve Mitroglou’nu kadrosuna katan Galatasaray, son takviyesini stoper bölgesine yapacak.
Sarı kırmızılılar Fatih Terim’in ‘Mutlaka kadromuza katmalıyız’ ifadesini kullandığı Kongolu stoperin transferini sonuçlandırmak için dün gece geç saatlere kadar bu isim için mesai harcadı. Maicon’un Çin’e transferi için görüşmeler sürerken 14 yabancı kontenjanı dolu olsa da Terim, Luyindama’nın alınmasını istedi.
Standard Liege Kulübü ile görüşen Galatasaray, transferde önemli mesafe kat etti. Maicon’un transferi Japonya’ya gerçekleşmese dahi Galatasaray Kongolu stoperi son anda bir pürüz çıkmazsa getirecek. Kongolu stoperde Galatasaray’a gelmeyi kabul ederken sarı kırmızılıların bu transferi de bugün KAP’a bildirmesi bekleniyor.

hürriyet

UEFA ffp , al sat dengesini nasıl hallediyoruz Maicon'u satmadan, bunu da acıklasalardı bari..

rize komple degişti gibi.ankaragücü de iyi transferler yaptı ama akhisar ne de olsa.fenerin işi zor :d
adamalr zajc dıye bırını aldılar baskan. serdar ve tolgay gıbı ıkı buyuk gslıyı transfer ederek transfer dönemını taclandırdılar. bence buyuk konusmayak

Serdar ın fener e gitmesi bilmem ne önemli değil, her giydikleri formayı, bir kulp bulup giymeleri adamı sinirlendiriyor.

Yok ailem, yok ben hep Galatasaraylıydım zaten.

Yoksa biz farkındayız, mesele ekmek parası!!!!!

Eren i sion istiyor. Haber girildi bugün son görüşme varmış. Eren maaşında indirim yaparsa güle güle. 1 yabancı yeri daha acilir

Reis sovuldu zaten bir aydir adi her ciktiginda sovuldu

Sadece su an gecici bir vizyoncu kitligi yasiyoruz Diagne geldi bu adam yedek geliyor son gun kariyerli falan o yuzden sovulmuyor

Bak cok degil yarin nobet bitsin hafta sonuna yaklasalim ilk mactan once maliyet cop vs. Diagne'ye de Mitroglou'ya da sovulecektir sabahlari ozellikle hele bir de Alanya macinda gol atamasin kacirsin falan tas ustunde tas kalmayacaktir endiselenme

Su an saat 3 itibariyle forumda olan gercek Galatasaray neferleri oyle ac susuz muhtac ki kimseye sovecek halde degiliz reis
Apo ve Cengiz’e giydirmelerde de önemli ölçüde azalma var.Hatta hiç yok..

2 saat kayboldum fener şampiyonlar ligi alacak kadroyu kurmuş , serdar aziz transferi altına Allahu ekber yazmışlar ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ali Koç'un hayalindeki Fener'i anlayan var mı? Bunlar yarın akşam -şike sürecindeki gibi mamalamadılarsa- Uefa'dan en iyi ihtimal sattığın kadar alabilirsin cezası yiyecekler. Sezon sonu 13 oyuncularının sözleşmesi bitiyor. Satacak para edecek oyuncuları yok. Çok fena çıkmazdalar ama Ali Koç taraftar baskısıyla transfer yapmaya çalışıyor hala. Fenerbahçe'lilerin bu FFP konusu pek umurlarında değil ama canları çok yanacak gibi geliyor bana. :unsure: Yarın öbürgün Avrupa'ya zaten gidemiyorduk en azından kendimizi yenileyelim diye başlar tv deki elemanları.

serdarın 2.3 borcu silindi ve diagne de 7.7 m euroya gelmiş oldu.
Güzel bir transfer dönemi oldu bence.
Cagne nasil 7.7
Kdv dahil 12
Şampiyon olursan 15e cikiyor

Serdarda da katakulli var oyuncu alacaklarından vazgecti demek yerine 2.3 odeyecek diyor cakal yonetim

UEFA'ya üç oyuncu ekleyebileceğiz diyorlar. Bu durumda ne yapacağız acaba? 2 stoper 2 forvet transfer edersek sizce fatih hoca kimi dışarda bırakır?

Rodrigues,Ozan ve serdar’dan toplam 22.3 milyon kar ettik

Diagne 10 milyon,marcao 4 milyon yani geriye 8.3 milyon euro kaliyor

Diagne 10 milyon mu oda henuz Belli degil belki 1-2 milyon oynama olur

Bana göre luyindama transferi icin Maicon’un kesinlikle satilmasi gerekiyor

Serdar icin bonservis almadik ama. Alacaklarini birakip gitti

adamalr zajc dıye bırını aldılar baskan. serdar ve tolgay gıbı ıkı buyuk gslıyı transfer ederek transfer dönemını taclandırdılar. bence buyuk konusmayak
aynen.temkinli olalım.yabancı kontenjanını hallederlerse alırlar birni de zajc keisn mi onu anlamadım.teklif yaptı diyo haberin orjinalinde,twitter hesapları bitti demiş ama

Fb aslında erkan kaşı alsa forvete iyi olur malum iyi oynadı o maçta.3 puanı getirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt