Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne 15 m euro değil.

Peşin 10 m euro + 2.8 m euro

Şampiyonluk bonusu 500 bin euro

Maicon'u döve döve göndermek istiyorum, seni atacağım çöp poşetine yazık poşet oldu 25 kuruş.

evet seten de dedi.herseyden bagımsız dedi.hürriyet de maicon gitmese bile gelecek demiş.bugun kap bekleniyomus
Avrupa'dan elenmemizin hep sebebi sağlam 2 stoperimizin olmamasıydı.Marcao-Luyindama ile Avrupa'da bu yıl hemen etki olmasa bile seneye coşturacak bu ikili bizi..

Yazın Ndiayeyi yeniden kiralayabilirsek o kadar mutlu olurum ki...

1548894664039.webp

sunu yapan adam kotu olamaz

kaynağın ne 12,15 m euro diyorsun, Transfermarkt 10 diyor.
Doğru trnasfermarkta gore bakarsan 10 milyon
Ama bizim yonetimin cakalligi orada
Kanuna baktim bazı haberlerde de cikti
Kasimpasaspor anonim şirket oldugu icin transferde yuzde 18 kdvye tabi.
Transferden 10 milyon gelir elde ettigi icin 1.8 milyon avro vergi istiyor devlet.
Ama kasimpasa geliri dusmesin diye bu vergiyi de gsden talep ediyor. GS de kabul ediyor.
K.pasanin kasaya 10 milyon giriyor ama Gs'dan yuvarlak hesap 12 milyon avro cikiyor
Bonservisi de 10 milyon gorunuyor.

3 milyon da şampiyonluk halinde ekstra odeme yazmislar

Ali Koç'un hayalindeki Fener'i anlayan var mı? Bunlar yarın akşam -şike sürecindeki gibi mamalamadılarsa- Uefa'dan en iyi ihtimal sattığın kadar alabilirsin cezası yiyecekler. Sezon sonu 13 oyuncularının sözleşmesi bitiyor. Satacak para edecek oyuncuları yok. Çok fena çıkmazdalar ama Ali Koç taraftar baskısıyla transfer yapmaya çalışıyor hala. Fenerbahçe'lilerin bu FFP konusu pek umurlarında değil ama canları çok yanacak gibi geliyor bana. :unsure: Yarın öbürgün Avrupa'ya zaten gidemiyorduk en azından kendimizi yenileyelim diye başlar tv deki elemanları.

Canlar Fener icin caliyor

FEDA demeye macasi yemiyor Koc'un

TBB borc yapilandirmasi + yabanci siniri gibi faktorlere bel bagliyor

Lobicilik faaliyetlerine basladi bile saraya ayda bir gitmeye baslar cok yakinda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt