Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav kardeşim şu para muhabbetini bırakın bir ya bu parayı kullanamayacaktın yazın bildiğim kadarıyla ,he kızacaksanız bu hük.takımına kızın niye şark kurnazlığı yapıosun diye.bende kızıyorum bunlara para verip zengin ediyoruz diye ama alamadılar işte patoyu ,alanı mecbur kaldılar.

ilerde akademide ve scoutda görev alır mıyım acaba

Herkese selam ve saygı ile yazmayacaktım ama zorunlu hissettim kendimi 2009 yılından beri üyeliği olan 2 çocuklu bir beden eğitimi öğretmeniyim yıllar öncesinden yazdığım mesajlara verilen bazı uslupsuz cevaplardan dolayı yazmama kararı almıştım çünkü insan kalbi kırmayı sevmiyorum sus dedim kendime üyeligim iptal olmuş BÜYÜK GALATASARAY 'ın en doğru ve en güzel sohbetlerinin burada olduğunu bildiğim için hiç kopamadım ama bu geceki yeni üyelere söylenenler beni üzdü ( bende yeni üye göründüğüm icin) lütfen birisine bir ithamda bulunurken 2 defa düşünün zira burası iki asil renge gönül vermiş (Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı) güzel gönüllü insanların mekanı yillarca buradan arif ulu, hayri cund, nuri aslantaş, leo güney, sergen zeren ve ismini hatirlayamadigim birçok güzel insanının sohbetini takip ettim inanmazsınız müdür bey ile karneleri girerken bile elimde tel. burayı takip ettim sizden tek ricam biraz daha anlayışlı ve hoşgörülü olmanız son olarak yeni transferlerimiz hayırlı olsun bizlere bolca mutluluk getirsin saygı ve sevgi ile kalın..

Süper ya
IMG_20190131_033506.webp

Herkese selam ve saygı ile yazmayacaktım ama zorunlu hissettim kendimi 2009 yılından beri üyeliği olan 2 çocuklu bir beden eğitimi öğretmeniyim yıllar öncesinden yazdığım mesajlara verilen bazı uslupsuz cevaplardan dolayı yazmama kararı almıştım çünkü insan kalbi kırmayı sevmiyorum sus dedim kendime üyeligim iptal olmuş BÜYÜK GALATASARAY 'ın en doğru ve en güzel sohbetlerinin burada olduğunu bildiğim için hiç kopamadım ama bu geceki yeni üyelere söylenenler beni üzdü ( bende yeni üye göründüğüm icin) lütfen birisine bir ithamda bulunurken 2 defa düşünün zira burası iki asil renge gönül vermiş (Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı) güzel gönüllü insanların mekanı yillarca buradan arif ulu, hayri cund, nuri aslantaş, leo güney, sergen zeren ve ismini hatirlayamadigim birçok güzel insanının sohbetini takip ettim inanmazsınız müdür bey ile karneleri girerken bile elimde tel. burayı takip ettim sizden tek ricam biraz daha anlayışlı ve hoşgörülü olmanız son olarak yeni transferlerimiz hayırlı olsun bizlere bolca mutluluk getirsin saygı

Geçen Divan Kurulu toplantısında beIN Sports ile 10 yıl sözleşme olacağı söylendi.Yabancı sınırı için ben rahatım.Eskiden Lig Tv sisteminde istedikleri gibi Tff ve ligdeki takımların isteğine göre değişiyodu.beIN Sports ile 10 yıl daha anlaşıldığına göre Yabancı Sınırı gelemez..

Doğru trnasfermarkta gore bakarsan 10 milyon
Ama bizim yonetimin cakalligi orada
Kanuna baktim bazı haberlerde de cikti
Kasimpasaspor anonim şirket oldugu icin transferde yuzde 18 kdvye tabi.
Transferden 10 milyon gelir elde ettigi icin 1.8 milyon avro vergi istiyor devlet.
Ama kasimpasa geliri dusmesin diye bu vergiyi de gsden talep ediyor. GS de kabul ediyor.
K.pasanin kasaya 10 milyon giriyor ama Gs'dan yuvarlak hesap 12 milyon avro cikiyor
Bonservisi de 10 milyon gorunuyor.

3 milyon da şampiyonluk halinde ekstra odeme yazmislar

O resmi olarak Galatasaray'dan cikmaz, Ciner'le anlasilmistir bir sekilde disaridan verilir

Sonucta KAP'a bildirecegimiz bedeller falan belli denetim altindayiz FFP var boyle seyler kolay kolay donmez

Ayrica haberin kaynagi ne kadar guvenilir?

Herkese selam ve saygı ile yazmayacaktım ama zorunlu hissettim kendimi 2009 yılından beri üyeliği olan 2 çocuklu bir beden eğitimi öğretmeniyim yıllar öncesinden yazdığım mesajlara verilen bazı uslupsuz cevaplardan dolayı yazmama kararı almıştım çünkü insan kalbi kırmayı sevmiyorum sus dedim kendime üyeligim iptal olmuş BÜYÜK GALATASARAY 'ın en doğru ve en güzel sohbetlerinin burada olduğunu bildiğim için hiç kopamadım ama bu geceki yeni üyelere söylenenler beni üzdü ( bende yeni üye göründüğüm icin) lütfen birisine bir ithamda bulunurken 2 defa düşünün zira burası iki asil renge gönül vermiş (Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı) güzel gönüllü insanların mekanı yillarca buradan arif ulu, hayri cund, nuri aslantaş, leo güney, sergen zeren ve ismini hatirlayamadigim birçok güzel insanının sohbetini takip ettim inanmazsınız müdür bey ile karneleri girerken bile elimde tel. burayı takip ettim sizden tek ricam biraz daha anlayışlı ve hoşgörülü olmanız son olarak yeni transferlerimiz hayırlı olsun bizlere bolca mutluluk getirsin saygı ve sevgi ile kalın..

aleykum selam hosgeldiniz mehmet hoca cumlenin girisinde bahsettiginiz uslupsuzlerden biri miyim diye dusunurken msjin ilerleyen kisimlarimda adimi anarak sahsimi onore etmeniz beni mesut etmistir

top 30 gol videosu var adamın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt