Herkese selam ve saygı ile yazmayacaktım ama zorunlu hissettim kendimi 2009 yılından beri üyeliği olan 2 çocuklu bir beden eğitimi öğretmeniyim yıllar öncesinden yazdığım mesajlara verilen bazı uslupsuz cevaplardan dolayı yazmama kararı almıştım çünkü insan kalbi kırmayı sevmiyorum sus dedim kendime üyeligim iptal olmuş BÜYÜK GALATASARAY 'ın en doğru ve en güzel sohbetlerinin burada olduğunu bildiğim için hiç kopamadım ama bu geceki yeni üyelere söylenenler beni üzdü ( bende yeni üye göründüğüm icin) lütfen birisine bir ithamda bulunurken 2 defa düşünün zira burası iki asil renge gönül vermiş (Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı) güzel gönüllü insanların mekanı yillarca buradan arif ulu, hayri cund, nuri aslantaş, leo güney, sergen zeren ve ismini hatirlayamadigim birçok güzel insanının sohbetini takip ettim inanmazsınız müdür bey ile karneleri girerken bile elimde tel. burayı takip ettim sizden tek ricam biraz daha anlayışlı ve hoşgörülü olmanız son olarak yeni transferlerimiz hayırlı olsun bizlere bolca mutluluk getirsin saygı ve sevgi ile kalın..