Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eren i sion istiyor. Haber girildi bugün son görüşme varmış. Eren maaşında indirim yaparsa güle güle. 1 yabancı yeri daha acilir
Üstad eğer kastettiğiniz 1 yabancı yeri Eren ile açılacaksa diye söylüyorum Eren yerli statüsünde oynuyor. İğneleme yaptıysanız anlamadım, kusuruma bakmayın. :)

Adamları transfer ediyoruz da 3 kişi kısıtlaması yüzünden Avrupa'da kimi oynatacağız büyük sıkıntı olacak. Kafamda hesap yapıyorum yapıyorum olmuyor.

edittttttttttttttttttttttttt

3,5 milyon euro kostas'ın 1,5 yıllık maaşı imiş şimdi daha da keyiflendim.

Adamları transfer ediyoruz da 3 kişi kısıtlaması yüzünden Avrupa'da kimi oynatacağız büyük sıkıntı olacak. Kafamda hesap yapıyorum yapıyorum olmuyor.

Bu yıl maalesef Kostas kenarda durmak zorunda eğer stoper gelecekse. Marcao, Luyindama ve Diagne. Çok da düşünmeye gerek yok aslında. Kanat falan da gelirse o da liste dışı kalır. Stoper ikilisi ve santrafordan önemli değil şu anda kanat ve yedek santrafor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sizleri okumak bir zevkti bu saatlerde lakin buraya kadar dayandım :) Herkese iyi geceler...

Fenerliler nasıl çatlıyor var ya çaktırmıyorlar
Yalnız bunlar kem gözlü ,diagneye ,mitroya kurşun döktürmek lazım malum emre akbaba .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt