Cemal Atalay
Parçalı Üye
- 24 Temmuz 2018
- 3.194
- 1.198
- 698
Diagne 15 m euro değil.
Peşin 10 m euro + 2.8 m euro
Şampiyonluk bonusu 500 bin euro
Peşin 10 m euro + 2.8 m euro
Şampiyonluk bonusu 500 bin euro
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ahahhahah izlesene
ben duygusal biri degilim
giden hicbir futbolcuya uzulmem
gelene de sevinmem, cop der gecerim
Kim söyledi İbrahim Seten falan mı? 1-2 saat yoktum da.ona ragmen geliyomuş,relax
huysuz kadar güldüren yok ya,müthiş eglenceli birimuthis bi herif bu yaw
milletle cok guzel Tshawk geciordu
kaca aldılar
evet seten de dedi.herseyden bagımsız dedi.hürriyet de maicon gitmese bile gelecek demiş.bugun kap bekleniyomusKim söyledi İbrahim Seten falan mı? 1-2 saat yoktum da.
marko rogu nasıl buluyorsun
napolideki hırvat ortasaha
Bu yaz elimizde akıllı telefon transfer haberi takip etmeden rahat rahat güneşlenelim artık.evet seten de dedi.herseyden bagımsız dedi.hürriyet de maicon gitmese bile gelecek demiş.bugun kap bekleniyomus
Avrupa'dan elenmemizin hep sebebi sağlam 2 stoperimizin olmamasıydı.Marcao-Luyindama ile Avrupa'da bu yıl hemen etki olmasa bile seneye coşturacak bu ikili bizi..evet seten de dedi.herseyden bagımsız dedi.hürriyet de maicon gitmese bile gelecek demiş.bugun kap bekleniyomus
bana bıraksalar marcus thuramı kanada alır.elekeyi de forvete alırdım diagne ya da mitroglu yerineBu yaz elimizde akıllı telefon transfer haberi takip etmeden rahat rahat güneşlenelim artık.
Yeter
Doğru trnasfermarkta gore bakarsan 10 milyonkaynağın ne 12,15 m euro diyorsun, Transfermarkt 10 diyor.
48.15
Deli lan bu
Ali Koç'un hayalindeki Fener'i anlayan var mı? Bunlar yarın akşam -şike sürecindeki gibi mamalamadılarsa- Uefa'dan en iyi ihtimal sattığın kadar alabilirsin cezası yiyecekler. Sezon sonu 13 oyuncularının sözleşmesi bitiyor. Satacak para edecek oyuncuları yok. Çok fena çıkmazdalar ama Ali Koç taraftar baskısıyla transfer yapmaya çalışıyor hala. Fenerbahçe'lilerin bu FFP konusu pek umurlarında değil ama canları çok yanacak gibi geliyor bana.Yarın öbürgün Avrupa'ya zaten gidemiyorduk en azından kendimizi yenileyelim diye başlar tv deki elemanları.