- 20 Mayıs 2011
- 23.169
- 10.171
- 1.873
Luyindama , Marcao ve Diagne transferleriyle Galatasaray Rugby takımını da açmamız mümkün bence , elimizde Donk gibi bu iş için biçilmiş kaftan bir isim de var hazır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taşak reisin İstanbul'a inmesini sabırsızlıkla bekliyoruz.
Sen de haklısın adam akıllı maça da çıkmadı ki adam.Dortmund ve Vigo'nun antremanlarini takip etmediysen, takip etme imkanin da yoktu zaten.
Fenerbahçe’de sattığın kadar al cezası yok mu ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Galatasaray SK on Twittersinanı kanat alternatifi olarak görenler vardı o yüzden yazdım bencede anca forveti yedekler oda 3. forvet olarak,dediğin gibi yunus sağ kanat alternatifi,emre sol kanat alternatifi olur uyum sağlayıp kafasını verirse çok faydalı olur..Sinan bu saatten sonra Diagne ve Mitroglou'nun ardından 3. forvet olur hocam. 4. alternatif de Muğdat. Formu yükselmeye devam ederse Yunus Fegh'in tek alternatifi olur ve çok iyi bir yapılanma bu bence. Bu Emre Mor'u en son milli takımda izlemiştim 2 yıl önce. Sonra ne Dortmund ne Celta Vigo'da pek takip edemedim. Bu adam sağda mı oynar solda mı?
Reis bu kadro sela okutur bela olur üstlerine çöker rakiplerinŞu kadroyla Fener'in diğer takımların çürüklerini topladığı şu sezonda da sakatlık makatlık halleri harici Saraçoğlunda yenemeyeceksek cidden sinirlenmeye başlıcam. Saraçoğlunda kanarya ağlatıcı kadro şuan bu.