Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
christian-luyindama-11548398163fkoek4n0gl.png

Özgür direkt yönetim kurulu üyesinden alıyordu bilgileri, zirt çıkmadı dogal olarak

Şu kadro UEFA'yı alırdı. Hepsini oynatamayacak olmak yazık.

Ben Trezeguet'in bugün kiralık gelebileceğini düşünüyorum.Bu saatten sonra Kasımpaşaya hiç bir şey veremez.

eğer olursa sürpriz muhtemelen alan olacak donk veya belhamda birisi gider f.t. 3 forvet demişti

eğer olursa sürpriz muhtemelen alan olacak donk veya belhamda birisi gider f.t. 3 forvet demişti

Mitro->sevindim
Cagne->once sovdum simdi notrum oynasin da gorelim
Luy-> herifi tanimam etmem ama videolar sevindirdi

Ama oyle asiri mukemmel bir kadro olusturmadik aslinda, insanlar uzun zamandir forvet gormedigi icin oyle dusunuyor bence. Takimin asil eksikleri onumuzdeki maclarda daha fazla goze batacaktir tahminimce.

Sen ne dersin bu ise ganga
mitro - çok sevdiğim 1 topçu idi 1-2 gol atıp kendine gelirse hasta eder herkesi kendine mutlu etti beni gelmesi
diagne - goal machine hiç oynamasa bile 8-9 a gözü kapalı satılır iyi transfer ki bence atacak bizde de
stoper - adını ilk kez burda duydum ama videoları izledikten sonra bu herif tam bizlik 1 topçuya benzio

eksik kısmında galatasarayımızda eksik asla bitmediği için keyfini çıkaralım ligin üstünde 1 squad oldu rakiplere de bakınca

Maicon'un futbolculuğunu beğenmezsiniz anlarım da, gitmesi için adamın instasını küfür yağmuruna tutmak nasıl bi şerefsizliktir arkadaş.

Bu adam yata yata parasını mı almış, sakatlığını bahane ederek maça mı çıkmamış, Belhanda gibi taraftara saygısızlık mı yapmış. Ne yapmış?

Bu adam geçen sene en kritik gollerin birkaçını attı. Şampiyonlukta emeği büyük.

Bu muameleyi haketmiyor. Karşılıklı olarak her iki tarafın da rızasıyla profesyonel bir sözleşme yapılmış ve şu ana kadar elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. Gitmek istemiyorsa da istemez.

Hayır bu adam ola ki takımda kaldı, nasıl birdaha performans bekleyeceksin?
Bu adamlar milyonlar kazanıyor olabilir ama ROBOT DEĞİLLER. DUYGULARI VAR.

Aynı haltı sene başında Belhanda'ya da yaptılar. Sosyal medya hesabını kapatmak zorunda kaldı.

İyi haber şu ki, Twitter'da tag açılmış destek amacıyla ve TR gündeminde 1 numara şu an.

1548940739964.webp

Takım gençleşti falan şu fotoğrafa baktığım umutla bakıyorum.

Ohaaaaaaaa bi berbere gittik neler olmus , abdullah avci ve gokselin tadi iyice kacmistir

Beyler bagis linki felan yokmu ya. Hep birlikte iyi güzel egleniyoruzda forum baya kasiyor, bagis kutusu gibi bisey olsada gönlünden kopanlar belki üc bes birsey atar. Hem siteyide belki güclendirebilir adminler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt